Tłumaczenie francuski <=> polski, angielski <=> polski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tłumaczenie francuski <=> polski, angielski <=> polski (/Temat-Tlumaczenie-francuski-polski-angielski-polski-117276) |
Tłumaczenie francuski <=> polski, angielski <=> polski - Mercz - 07-07-2015 15:41 Witam. Wykonam tłumaczenia różnych tekstów: z francuskiego na polski z polskiego na francuski z angielskiego na polski z polskiego na angielski Język francuski i angielski na poziomie średnio-zaawansowanym. Cena jest dopasowana indywidualnie. Tłumaczenie wykonuje w ciągu 24h. Jesli tekst zawiera mniej niż 200 znaków, to ok. 10 - 20 minut po odczytaniu wiadomości. Kontakt: PW / GG : 52885143 (rzadziej zaglądam) RE: Tłumaczenie francuski > polski, polski > francuski - broofie - 07-07-2015 15:59 Potwierdzam, bardzo szybka realizacja i bezproblemowa transakcja. Polecam RE: Tłumaczenie francuski <=> polski, angielski <=> polski - Mercz - 07-07-2015 16:36 Dodałem jeszcze możliwość tłumaczenia z języka angielskiego na polski i na odwrót oczywiście. Język angielski na poziomie średnio-zaawansowanym. RE: Tłumaczenie francuski <=> polski, angielski <=> polski - twnt22 - 07-07-2015 20:23 Polecam! Napisałem zlecenie, po kilku minutach była odpowiedź. Następnie dałem tekst, poczekałem dziesięć minut i gotowe! Jeszcze raz, polecam! RE: Tłumaczenie francuski <=> polski, angielski <=> polski - Mercz - 07-07-2015 21:23 dzieki! RE: Tłumaczenie francuski <=> polski, angielski <=> polski - Mercz - 17-07-2015 21:52 Promocja! Dziś i jutro mam sporo czasu, więc tłumaczenia wykonam szybko i taniej niż zazwyczaj Tłumaczenie francuski <=> polski, angielski <=> polski - daniel42na - 21-08-2015 12:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |