![]() |
Nowa Platforma - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowa Platforma (/Temat-Nowa-Platforma-117263) |
Nowa Platforma - victorianes - 07-07-2015 12:30 Witam serdecznie!! Mam do zaproponowania osobom które chciałyby zarobić w krótkim czasie dobre pieniądze na całkiem nowym programie propozycję. Niestety nie jestem upoważniony żeby przedstawić tutaj temat...ale wszyscy którzy byliby zainteresowani proszę o kontakt na priv a ja będę organizował prezentację z moim sponsorem na skypie...całość trwa 20-30 minut. Naprawdę warto!!! Ja który jestem raczej sceptyczny i przerobiłem juz tych programów sporo (nie bardzo cokolwiek zyskałem) , tym jestem zachwycony i od razu się zaangażowałem. Piszcie i zacznijcie dobrze zarabiać....jeśli sami nie macie czasu albo ochoty-przekażcie temat znajomym!!! Można pisać też na mojego maila: [email protected] RE: Nowa Platforma - Shadow271 - 07-07-2015 12:45 Pewnie kolejny "wielki MAPS" Takie oferty to w dziale Refback RE: Nowa Platforma - MaLiN - 07-07-2015 12:48 (07-07-2015 12:30)victorianes napisał(a): Naprawdę warto!!! Ja który jestem raczej sceptyczny i przerobiłem juz tych programów sporo (nie bardzo cokolwiek zyskałem) , tym jestem zachwycony i od razu się zaangażowałem. To się wzajemnie wyklucza - "jestem raczej sceptyczny" a piszesz "od razu się zaangażowałem" ![]() Nie przedstawiłeś nic konkretnego... Nowa Platforma - Admin - 11-07-2015 13:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |