![]() |
Metoda wklejek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Metoda wklejek (/Temat-Metoda-wklejek-117024) |
Metoda wklejek - makaveli996 - 03-07-2015 00:07 Witam mam pytanie dotyczące zarabiania na wklejkach. Chciałbym użyć tej metody przy promocji strony i nie wiem do końca jak to powinno wyglądać. Tworzę taką wklejkę wrzucam link downloadu prowadzący do posta na mojej stronie i muszę wrzucić jakiś opis gry czy coś. Wklejki mają być unikalne więc wszędzie inny artykuł. Mogę po prostu brać artykuły wygenerowane WACem? Czy trzeba napisać swój artykuł i wrzucić go np w WordAi żeby otrzymać kilka wersji? RE: Metoda wklejek - fastrets - 05-07-2015 08:27 Do contentu lepiej spisuje się "Seo content machine" , zakładasz konto na ich oficjalnej stronie - Link i masz trial'a na 3 dni , jak się skończy to zakładasz nowe konto ... możesz też kupić licencje ![]() Program ma dość dużo opcji więc można się trochę nim pobawić dodatkowo jak masz WordAi to możesz go podpiąć pod ten program i content będzie jeszcze lepszy. |