Szukam Mentora - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam Mentora (/Temat-Szukam-Mentora-117023) |
Szukam Mentora - Bidbar96 - 02-07-2015 23:56 Hej Działam troche na eforsa, kilka moich pomyslów jest juz wdrozonych i osiagam zyski (około 30-40zł dziennie - z automatu), takze zielony całkowicie nie jestem Szukam osoby która mnie zmotywuje do działania swoimi zarobkami, dobrą radą, rzetelną oceną pomysłu i ukierunkowaniem, wskazaniem drogi, udzielenie kilku wskazówek... W zamian oczywiscie rejestruje się z refa, ponadto moge zaoferowac lojalnosc, nie spierdziele po 2-3dniach z poradnikami/materiałami. Szukam kogos kto bedzie mnie traktował jak kolege z internetu, kogos kto nie wysle materiałow i na tym sie wszystko skonczy. kontakt do mnie pw/gg 54003622 ps. nie szukam mentorów "zarabiających" spamujac na fb RE: Szukam Mentora - Lotheo - 03-07-2015 06:16 Jeśli zarabiasz 30-40 zł dziennie, to nie potrzebujesz mentora Mentor niczego innego Cię nie nauczy. Nie sądzisz chyba, że ktoś Ci odda swoją niszę? BTW. Nie dubluj tematów. Już jeden dodałeś w dziale HotCash. Szukam Mentora - Admin - 03-07-2015 07:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |