wycena domen - pilne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: wycena domen - pilne (/Temat-wycena-domen-pilne-116987) |
wycena domen - pilne - nowy69 - 02-07-2015 13:19 Jestem w posiadaniu takich domen, czy któraś z nich jest coś warta? gang-albani.pl, tekstowo.eu, polskie-loty.pl, polskieloty.pl, glebokawoda.pl, gleboka-woda.pl, jatomamszczescie.pl, komisarzrex.pl, ogladaj-online.pl, sportowo-online.pl, sports-online.pl, kwejkowo.pl, jbzd.eu, graczykowie.pl, bezuzyteczna.eu podgladaj-facebook.pl zadarmoask.pl, polski-mh.pl, multihaker.pl, egranienaczekanie.pl, doladowaniegsm50.pl oczywiście powystawiałem Je na allegro: tutaj , ale zainteresowania brak.. RE: wycena domen - pilne - Haxite - 02-07-2015 13:30 gang-albani.pl, - nic tekstowo.eu, - 50 zł polskie-loty.pl, polskieloty.pl, - całkiem niezła jeśli zainteresuje się nią firma transportowa możesz brać dużo więcej niż 200 zł glebokawoda.pl, gleboka-woda.pl, - nic jatomamszczescie.pl, - nie mam zdania. Jeśli jest/powstanie show tv z taką samą nazwą może być warta nawet ok komisarzrex.pl, - nic ogladaj-online.pl, sportowo-online.pl, sports-online.pl, - 20-50 zł max kwejkowo.pl, - raczej nic jbzd.eu, - raczej niv graczykowie.pl, - sprzedaj to komuś o tym nazwisku bezuzyteczna.eu - raczej nic podgladaj-facebook.pl - pod sub ok zadarmoask.pl, - nic polski-mh.pl, - nic multihaker.pl, - ciekawa, nie wiem ile ale ciekawa jest egranienaczekanie.pl, - nic doladowaniegsm50.pl - pod sub ok Powyższe informacje to mogę osobiste zdanie. 'pod sub ok' - za parę złotych powinno pójść jak znajdziesz chętnych RE: wycena domen - pilne - nowy69 - 02-07-2015 13:34 dodatkowo mam takie domeny: akademicznie.pl, akademiapolonijna.pl, razemprzez.pl, przemierzajmy.pl, przymierzajmy.pl, ostr.eu RE: wycena domen - pilne - Haxite - 02-07-2015 13:45 akademicznie.pl, - może jakiś portal dla studentów? Ale raczej nic akademiapolonijna.pl, - spróbuj sprzedać tu www.ap.edu.pl razemprzez.pl, - raczej nic przemierzajmy.pl, - nie mam zdania co do ceny ale możesz zostawić przymierzajmy.pl, - dla e-sklepu ok ostr.eu - nic chyba że zrobisz fanclub ostrego ;-) wycena domen - pilne - Coristo - 02-07-2015 15:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |