Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową (/Temat-Amerykanie-podpisuja-petycje-w-sprawie-zmiany-flagi-USA-na-teczowa-116956) Strony: 1 2 |
Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - MaLiN - 01-07-2015 15:49 Im to się już całkiem w głowach poyebało http://pikio.pl/amerykanie-podpisuja-petycje-w-sprawie-zmiany-flagi-usa-na-teczowa/ RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - Kurus92 - 01-07-2015 15:56 Cały świat się z nich pośmieje....już się śmieje z resztą. RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - twardy - 01-07-2015 16:00 (01-07-2015 15:56)Kurus92 napisał(a): Cały świat się z nich pośmieje....już się śmieje z resztą. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/11708114/EU-to-push-for-same-sex-marriages-to-be-accepted-across-continent.html No nie wiem. Wczoraj USA jutro Eurokołchoz. RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - overlord25 - 01-07-2015 17:36 Ameryka powinna mieć flage piracką lubi najeżdżać słabsze kraje od siebie RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - Haxite - 01-07-2015 18:43 hahaha Cytat:„Amerykańska flaga obraża wielu ludzi, popieram nową amerykańską flagę dla nowego porządku świata” – miała powiedzieć jedna z osób podpisujących petycjęNo nie mogę na koniec dnia takie info Róbcie ze mnie dalej paranoika, nim się zorientują co niektórzy zdelegalizują hetero i dosyć, ze państwo nas rucha finansowo, to w dupę też będą nas ruchać i to dosłownie RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - Begrezen - 01-07-2015 19:04 (01-07-2015 17:36)overlord25 napisał(a): Ameryka powinna mieć flage piracką lubi najeżdżać słabsze kraje od siebie no w sumie xD nie wiem co się z tym krajem dzieje, głowa mała.. RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - m1ch4l88 - 02-07-2015 17:36 Nie wiem czy gorzej z nimi, czy z naszą Europą... I tam, i tu się dzieją rzeczy naprawdę niepojęte. RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - Lotheo - 12-07-2015 08:23 Nie zauważyliście, że wszystkie katastrofy w filmach, dokumentach typu: Tsunami, wielka stopa, kosmici, trzęsienia ziemi, plaga zombie, huragany, wybuchające jądro ziemi - wszystko dzieje się w tej poyebanej Ameryce. Tak samo jak Ci prepersi. Czy to jest kur** mądre? RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - Obywatel - 12-07-2015 10:24 To nie jest śmieszne. Doszli do władzy ludzie, o pokręconych poglądach, i robią sodomę i gomorę. To teraz, kto ma normalne poglady, czy jakiś tradycjonalista, czy konserwatysta będzie będzie naznaczony jako odmieniec... RE: Amerykanie podpisują petycję w sprawie zmiany flagi USA na tęczową - Haxite - 13-07-2015 09:33 (12-07-2015 08:23)Lotheo napisał(a): Nie zauważyliście, że wszystkie katastrofy w filmach, dokumentach typu: Tsunami, wielka stopa, kosmici, trzęsienia ziemi, plaga zombie, huragany, wybuchające jądro ziemi - wszystko dzieje się w tej poyebanej Ameryce. Tak samo jak Ci prepersi. Czy to jest kur** mądre?Masz rację ale w Polsce za to jak robią filmy kinowe to zawsze czasy II wś, więc każdy kraj ma coś nie równo 'pod sufitem'. Poza tym w Polsce oficjalnie jest kilkanaście tysięcy preppersów. |