Zbędne domeny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zbędne domeny (/Temat-Zbedne-domeny-116932) |
Zbędne domeny - AccountManager - 01-07-2015 10:14 Proszę o wycenę następujących domen, nie wiem czy przedłużać czy pozwolić by wygasły. k1no.pl gierca.pl telewizjaonline.eu darmowatelewizja.net telefon-gadżet.pl na-free.pl domeny z ruchem (literówki): aliornank.pl getnibank.pl RE: Zbędne domeny - CRUZA - 01-07-2015 10:20 Dla siebie zostawiłbym telewizjaonline.eu , darmowatelewizja.net i literówki bo widzę dla tych jakieś zastosowanie a resztę bym odpuścił. Ewentualnie telefon-gadżet.pl jeśli masz do niej telefon-gadzet.pl do kompletu ale tez nie koniecznie. RE: Zbędne domeny - Haxite - 01-07-2015 10:59 k1no.pl - nie przedłużać telefon-gadżet.pl - nie przedłużać na-free.pl - nie przedłużać gierca.pl - myślę, że śmiało mógłbym się pokusić o 100-200zł Idealna na portal gier online, który mógłby przynieść zysk w przyszłości. Alternatywa: zaproponuj tą domenę założycielom -> http://www.giercownia.pl <- jeśli dobrze się sprzedaż powinni być chętni na kupno (tak uważam). Zrób analizę rynku, dowiedz się ile +/- chłopaki wyciągają miesięcznie ze stronki i kombinuj. (Daj znać czy sprzedałeś, za ile i ile mi rzucisz za udany pomysł 2) Jeśli zrobisz z nich pożytek mogą być coś warte, póki co max 50zł telewizjaonline.eu darmowatelewizja.net Zostawić jeśli przynoszą ci przynajmniej 500 ruchu miesięcznie aliornank.pl getnibank.pl Reasumując to zostawić: aliornank.pl getnibank.pl gierca.pl Olać: k1no.pl telefon-gadżet.pl na-free.pl Możesz przedłużyć albo olać. Z jednej strony całkiem dobre generyki z drugiej mało parcia na takie jest. Oceń sam telewizjaonline.eu darmowatelewizja.net RE: Zbędne domeny - CRUZA - 01-07-2015 12:11 Ja jak mam takie domeny nie wiadomo co to nie przedłużam tylko w aftermarket zaznaczam przechwycenie z niskim priorytetem i jak nikt nie przechwyci to za jakieś 20 zeta mam przedłużone a jak przechwyci to się mówi trudno. RE: Zbędne domeny - lechoo - 08-07-2015 22:42 Ile chcesz za literowki bankow? RE: Zbędne domeny - So*Izzy - 09-07-2015 17:47 Zostaw te chwytliwe, które zostają w głowe telewizjaonline.eu darmowatelewizja.net oraz możesz te literówki Zbędne domeny - Majka - 08-08-2016 20:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |