BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! (/Temat-BuzzBee-pl-VIDEO-PORADNIK-TO-NIE-SCAM-116907) |
BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! - kredson - 30-06-2015 17:17 Wszystko Opisane w Filmiku
Nie ma Reflinków Wypłata Odrazu automatyczna Dowód wypłaty na filmiku Zapraszam RE: BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! - patulsky1337 - 30-06-2015 17:43 Według mnie nie opłacalne... lecieć gdzieś, żeby zrobić zdjęcie produktu za 1,50 zł... niektórzy nie mieszkają w centrum albo do sklepu daleko i można zmarnować od kilkunastu minut do kilku godzin czasu... nie lepiej posiedzieć w domku i zarobić innym sposobem? Przez ten czas można wykasować stówkę może pół na programach partnerskich. Ale to moja tylko opinia, jak ktoś lubi wszędzie łazić i/lub jest zdesperowany to aplikacja się przyda. RE: BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! - AnnaKa - 30-06-2015 17:48 A u mnie nie wczytuje listy zadań Było już kiedyś takie coś że 7 pln na pp płacili RE: BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! - kredson - 30-06-2015 19:02 Ja zarobiłem 7,50 PLN w sumie po drodze bo i tak musiałem jechac do sklepu wiec to bez problemu zawsze jak ktos np jedzie autobusem i wyda na bilet i przy okazji zrobi kilka zadan to zwraca mu sie kasa za bilet ale wiekszac ludzi mieszka w miescie wiec mozna na niej spoko zarobic
Pisałem wlasnie z tworca tej apki i odpisali mi tak cytuje Cytat:Witaj, RE: BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! - DeoRIP - 30-06-2015 20:40 Był taketask i dalej działa RE: BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! - Make it - 01-07-2015 08:53 Niedawno w taketasku darmowe pizze były ( wynagrodzenie 31 zł za odwiedzenie pizzeri i kupno za min 20 zł ) BuzzBee.pl [VIDEO PORADNIK] TO NIE SCAM !! - Artinesse - 19-03-2018 16:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |