![]() |
Aplikacja FB v2.3 z publish_actions . - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions . (/Temat-Aplikacja-FB-v2-3-z-publish-actions-116889) |
Aplikacja FB v2.3 z publish_actions . - Kerehan - 30-06-2015 12:11 1.Nazwa przedmiotu : Aplikacja v2.3 z publish_actions 2.Opis przedmiotu : Możliwość publikowania postów na tablicy. 3.Zdjęcia : ![]() 4.Kontakt : Preferuję GG: 54305832 / PW 5.Cena : 420zł - (Możliwe ewentualne negocjacje. ) 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy/PayPal (najlepiej mBank albo expressowy) Sprzedane Aplikacje: 4/6 2 APLIAKCJE DOSTĘPNE DO SPRZEDAŻY! ![]() RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - Mercz - 30-06-2015 12:27 A czemu sprzedajesz? ![]() ![]() RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - Kerehan - 30-06-2015 12:33 A nie chce mi się bawić w zbieranie tych tokenów. Już zmęczony jestem tym całym spamem po fejsie i zakładaniem nowych kont. Poza tym, wiszę 500zł za kursy które już skończyłem i przez to nie mogę zacząć egzaminu na prawo jazdy. ![]() ![]() Możliwe, że będzie ich więcej ![]() EDIT: Pierwsza osoba, która będzie chętna dostanie apkę za 350zł ![]() ![]() RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - Mauorycy - 30-06-2015 14:29 Weź ogarnij tą cenę bo robisz chłopakom niepotrzebnie niezdrową konkurencję ;P I tak Ci za 5 stówek zejdzie RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - Kerehan - 30-06-2015 14:42 Zejdzie tylko kiedy.. ![]() ![]() ![]() RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - ClassAxion - 30-06-2015 15:43 To opchnij jedną, zrób sobie zaplecza na drugiej i koś grube ryby ![]() RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - Kerehan - 30-06-2015 15:48 Aa tam ![]() ![]() Pierwsza aplikacja sprzedana. ![]() Cena wraca do 400zł ![]() RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - Voldir - 30-06-2015 20:55 Sam robisz sobie anty-reklamę takim zachowaniem: ![]() Wbijasz dzisiaj 50 postów w śmieciowych działach typu: dzienniki pracy, reffback i off-top. Jesteś mało wiarygodny jak dla mnie i mam nadzieję, że wiele osób najpierw przeczyta mój post, a potem pomyśli o ew. zakupie. Można prosić o zabranie głosu osoby, która zakupiła apkę, bo napisać to i ja mogę, że dziś w dużego lotka wygrałem ![]() RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - Kerehan - 30-06-2015 21:09 Tym co wysłałeś nic nikomu nie udowodnisz. Nie zaprzeczam, pisałem posty. Na początku miałem problem z wysłaniem tematu przez jakiś error z mybb, więc myślałem, że jakaś blokada, że mam za mało postów. Nie zaprzeczam. (30-06-2015 12:33)Kerehan napisał(a): Poza tym, wiszę 500zł za kursy które już skończyłem i przez to nie mogę zacząć egzaminu na prawo jazdy.Między innymi przez to tak zrobiłem jak zrobiłem. Ale apka została sprzedana oraz również dostarczona osobie która ją kupiła. ![]() Napiszę do osoby, która zakupiła apkę o wypowiedzenie się czy ją oszukałem.. ![]() Na życzenie mogę również wstawić zapis z rozmowy + dowód wpłaty ![]() RE: Aplikacja FB v2.3 z publish_actions - Voldir - 30-06-2015 22:01 A co mam udowadniać? Mało osób przewinęło się już przez forum, które nabiły 50 postów ledwo i już coś sprzedawały? Nie muszę nic nikomu udowadniać, ale mogę uświadomić, żeby głębiej analizowały historię sprzedawców na tym forum. Zbyt wiele już widziałem krzywych akcji tutaj. Nie chodzi o Moją satysfakcję, ale o Twoją wiarygodność. Nie musisz wklejać nic dla mnie, ale dla swoich przyszłych klientów ![]() |