Sejfik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sejfik (/Temat-Sejfik-116875) |
Sejfik - DawidMoney - 29-06-2015 17:29 WItam mam do sprzedania poradnik za 30zł który opisuje sposób zarabiania na sejfuku, dochód jest stabilny co miesiąc będzie przynosił profit wszystko dokładnie opisalem w poradniku, dziennie zarobisz od 4-10 zł ( w weekendy więcej) czyli tak czy owak masz 100zł+ w kieszeni (potrzebne jest 25,5zł na inwestycje która przyniesie wam 125zł zysku) wszelkie dane na PW or GG 51232927. Wcześniej otworzyłem temat z podobnym wpisem, dodałem również że 1 poradnik został sprzedany i kupujący miał się wkrótce odezwać, bez głupich tekstów tych 100zł nie zarabiamy przez rok czasu wystarczy prosta matematyka jak pisałem wyżej ile można zarobić Pozdrawiam Ps. Jeśli temat jest napisany w złym rozdziale proszę o przesunięcie go do odpowiedniego, nie chcę by tematu został skasowany RE: Sejfik - Goldes - 29-06-2015 17:36 Odpowiedni dział to poradniki i nisze. Polecam zapoznać się jakie warunki trzeba spełnić by móc sprzedawać poradnik. Tymczasem zgłaszam do zamknięcia. RE: Sejfik - DawidMoney - 29-06-2015 18:29 Zwróciłem uwagę na ten dział tylko jest mały kłopot trzeba mieć napisane 50 postów a pisać po tematach bezsensu to jest spam więc wiesz. Dlatego o ile to możliwe proszę admina o przeniesienie tematu RE: Sejfik - piotrekprorok - 29-06-2015 18:34 (29-06-2015 18:29)DawidMoney napisał(a): Zwróciłem uwagę na ten dział tylko jest mały kłopot trzeba mieć napisane 50 postów a pisać po tematach bezsensu to jest spam więc wiesz. Dlatego o ile to możliwe proszę admina o przeniesienie tematu Tak, jeszcze może frytki do tego. Po prostu ten temat poleci do kosza. RE: Sejfik - rachman - 29-06-2015 19:02 Do czegoś służy ten limit postów. Admini na złość tego nie wymyślili. RE: Sejfik - DawidMoney - 01-07-2015 10:54 Powiem tak 2 poradniki już poszły panowie zaczynają zarabiać , wpadłem na pomysł jak podwoić zarabiane pieniądze, ciekawe czy to wyjdzie jeżeli tak będzie ponad 200zł na miesiac! pozdrawiam, jak bd miał 50 postów umieszcze ten poradnik w odpowiedni dział by nie śmiecić innych działów wtedy poproszę te 2 osoby o opinie tej niszy. Sejfik - Coristo - 02-07-2015 15:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |