Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik- Kasa za wyświetlenia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sejfik- Kasa za wyświetlenia (/Temat-Sejfik-Kasa-za-wyswietlenia-116840)

Sejfik- Kasa za wyświetlenia - DawidMoney - 29-06-2015 00:55

Witam mam do sprzedania poradnik w cenie 30zł forma PP, w poradniku zostało opisane co należy zrobić aby mieć dodatkowy dochódSmile Bd musieli mieć na początek ok 30zł. Na czystko w efekcie końcowym wyjdziesz 100złSmile na plus. Opisałem co i jak należy zrobić, Powiem tak im więcej osób będzie działać tym więcej ludzie będą zarabiać i ty sam więc " nisza się nie wyczerpie Smile wszystko dostaniecie po zakupie poradnika , Zachęcam! Zainteresowanych proszę o Pw PriwWink bądź GG 51232927

Pozdrawiam Dawid

RE: Sejfik- Kasa za wyświetlenia - DawidMoney - 29-06-2015 13:18

1 Poradnik sprzedany myślę że dana osoba wkrótce się wypowie, 14stego będę miał nowy przelew od nich więc jeśli bd zainteresowani mogę pokazac screen z wyplaty, dla tych którzy bd się zastanawiali nad zakupem tej niszyTongue

RE: Sejfik- Kasa za wyświetlenia - PremAccHack - 29-06-2015 13:36

W ile dni zarabiamy te 100 zł?

RE: Sejfik- Kasa za wyświetlenia - darkmatthew - 29-06-2015 13:36

Pewnie 100lat

RE: Sejfik- Kasa za wyświetlenia - DawidMoney - 29-06-2015 13:42

Zadne 100 lat kolego w poradniu napisane dniówki zależności ale wahają się od 6-12 zł jednakże mogą być jeszcze większe to zależy od was samych ;p
W poradniku opisalem co i jak wystarczy 30min-1h w zależności jak wam pójdzie potem nic nie musicie robić;x kasa sama napływa

Sejfik- Kasa za wyświetlenia - Klin - 29-06-2015 14:51

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.