A to co ? :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Hallway/Blog/Twitter/Facebook (/Forum-Hallway-Blog-Twitter-Facebook-25) +------ Wątek: A to co ? :D (/Temat-A-to-co-D-1168) |
A to co ? :D - tokrzys14 - 26-01-2010 22:19 i znowu moja ułomnośc przywołuje mnie do tego działu Every week on the blog, we Meet A Member. Today it's Cassie, who talks with us about her PTZ, obsessions, and style icon. Meet her here. Co to znaczy :??:* Translator to nie jest dobra rzecz :* RE: A to co ? :D - Ralphenko - 26-01-2010 22:29 (26-01-2010 22:19)tokrzys14 napisał(a): i znowu moja ułomnośc przywołuje mnie do tego działu Każdego tygodnia na blogu spotykamy się z jednym z członków Lockerz. Dzisiaj takowym jest Cassie, która będzie mówić o swoich punktach[PTZ], upodobaniach, i o ikonie mody. Spotkaj ją tutaj: |