Obserwowanie wątku? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Obserwowanie wątku? (/Temat-Obserwowanie-watku-116727) |
Obserwowanie wątku? - Meloman - 27-06-2015 10:39 Witajcie w ten słoneczny dzień Mam pytanie czy ja jestem ślepy czy na forum nie ma możliwości obserwowania wątku? Trochę uciążliwym jest sprawdzanie 20 wątków w których się wypowiedziałeś, żeby sprawdzić czy aby tam nie dostałeś jakiejś odpowiedzi, a tak to przychodzi Ci powiadomienie że ktoś się wypowiedział w wątku który obserwujesz i gotowe. RE: Obserwowanie wątku? - Adriano42 - 27-06-2015 10:44 Jest. RE: Obserwowanie wątku? - Meloman - 27-06-2015 10:49 Wiedziałem, że jestem ślepy. Dzięki wielkie @[Adriano42] i wybaczcie spam. Obserwowanie wątku? - Admin - 27-06-2015 12:16 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |