netcashrevenue zarabjanie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +---- Dział: Pay Per Install (/Forum-Pay-Per-Install-391) +---- Wątek: netcashrevenue zarabjanie? (/Temat-netcashrevenue-zarabjanie-116715) |
netcashrevenue zarabjanie? - szeq00 - 26-06-2015 23:42 witam od niedawna zacząłem próbować sił w ppi, chodzi o netcashrevenue a więc widzę ze ludzie wchodzą lecz 0 kasy , poszedłem więc do kafejki, zciągnołem plik który jest spakowany 2 razy, przy instalowaniu wyskakuje czy dany plik może zmienić ustawienia w twoim pc? co jest czy to normalne? nikt normalny by się na to nie zgodził chyba że ma xp. Czy tak mają wszyscy,czy to sie opłaca? RE: netcashrevenue zarabjanie? - wiezaawieza - 27-06-2015 14:16 Jak to jest win 7 to większość będzie tak mieć. I raczej to nie przeszkadza tak bardzo jak ostrzeżenia przed wirusami RE: netcashrevenue zarabjanie? - full2000 - 27-06-2015 17:45 Zupełnie tak jak napisał kolega wyżej a tak 'by the way' słowo zarabjanie w topicu wygląda ciekawie... |