Loris - Oceny i komentarze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Loris - Oceny i komentarze (/Temat-Loris-Oceny-i-komentarze-116661) |
Loris - Oceny i komentarze - Loris - 25-06-2015 21:20 Witam! Jeśli przeprowadzałeś ze mną jakąś transakcję to proszę o ocenę i komentarz według wzoru: Kod: [b]Komentarz:[/b] RE: Loris - Oceny i komentarze - tollusiek - 26-06-2015 11:43 Komentarz: Wszystko jak najbardziej w porządku. Postanowiłem kupić od kolegi FG i przesłał mi je pierwszy natychmiastowo (wykazał się sporym zaufaniem). Dopiero później wysłałem pieniądze. Oczywiście polecam przeprowadzać z nim transakcje Ocena: 10/10 - nie ma się do czego przyczepić, zasłużona ocena. Pozdrawiam! RE: Loris - Oceny i komentarze - ShuQi - 30-06-2015 13:55 Komentarz: Transakcja przebiegła bezproblemowo. Polecam. Ocena: 10/10 RE: Loris - Oceny i komentarze - ShuQi - 08-07-2015 19:43 Kolejna udana wymiana z tym użytkownikiem. |