Jakie programy ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Jakie programy ? (/Temat-Jakie-programy-116657) |
Jakie programy ? - artur1217 - 25-06-2015 20:38 Witam. Które według was programy najlepiej sie promuje ? RE: Jakie programy ? - fracek8 - 10-07-2015 20:20 Tak naprawdę wszystko, musisz podpasować program do niszy. Musisz pomyśleć czego ludzie pragną, czego ludzie szukają, co chcą, a nie mogą wziąć bo jest płatne. Pozdrawiam, myślę że zrozumiałeś o co mi chodzi RE: Jakie programy ? - Lotheo - 10-07-2015 21:53 (10-07-2015 20:20)fracek8 napisał(a): Tak naprawdę wszystko, musisz podpasować program do niszy. Musisz pomyśleć czego ludzie pragną, czego ludzie szukają, co chcą, a nie mogą wziąć bo jest płatne. Pozdrawiam, myślę że zrozumiałeś o co mi chodzi Raczej to, co jest nie dostępne, bo każdy idiota wie, że zapłaci za wysłanie jakiegokolwiek SMS'a. RE: Jakie programy ? - anny27 - 20-07-2015 11:15 Najlepszym wg mnie programem partnerskim jest Profi Credit. Działam w nim już od dłuższego czasu i nie mogę się do niczego przyczepić. Wypłaty są realizowane na czas, można je wypłacać nawet i codziennie bo nie ma nałożonego limitu. Żyć nie umierać RE: Jakie programy ? - RemoverPL - 20-07-2015 20:23 Kilka lat temu była dobra konwersja na doładowaniach telefonu - podajesz numer i operatora, żeby wiedzieli jaki numer doładować Każdy program ma potencjał, musisz go jedynie dopasować pod odpowiednie grono odbiorców i skutecznie zachęcić ich do tego, aby się rejestrowali Mnie to na razie nie wychodzi, ale cały czas próbuję |