Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Serwis z pewnymi nagrodami! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Serwis z pewnymi nagrodami! (/Temat-Serwis-z-pewnymi-nagrodami-116604)

Strony: 1 2

Serwis z pewnymi nagrodami! - Krzychulski - 24-06-2015 22:42

Witajcie!

Chciałbym Wam przedstawić ciekawą stronę z nagrodami. Strona jest zagraniczna jednak Polska otrzymała możliwość rejestracji oraz odbieranie nagród!

Punkty wymieniamy na nagrody! - Jak zdobyć punkty? - Są 3 sposoby:

1. Wypełnianie krótkich misji
2. Zapraszanie znajomych
3. Codziennie logowanie

Za każdego zaproszonego znajomego dostajemy 1 Punkt, a za codziennie logowanie również 1 punkt!

Przypuścmy, że będziemy logować się codziennie przez 30 dni, nie jest to nic wielkiego, a za 30P mamy możliwość odebrania Pendrive 16GB!

Rejestracja oraz panel strony jest intuicyjny więc nie będe tłumaczył co i jak Smile
Na pw mogę wyjaśnić kilka spraw.

Bardzo będę wdzięczny za zarejestrowanie się z mojego linku: http://gokano.com/ref/RAKL8uAX Huh

czysty link: http://gokano.com/dashboard Sad

Pozdrawiam i życzę wysokich nagród!

[Obrazek: nagrody.jpg]

[b]Dodatkowo chciałem dodać, że za uzbieranie 20 poleconych nie dość, że otrzymujemy 20P to dodatkowo DARMOWĄ KOSZULKĘ! Lol

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - Pasza dla konia - 24-06-2015 22:48

Było, zgłoszone Smile

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - Krzychulski - 24-06-2015 23:15

(24-06-2015 22:48)Pasza dla konia napisał(a):  Było, zgłoszone Smile
Luzik, nie widziałem sorka Wink

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - Gore - 24-06-2015 23:53

@[Krzychulski] Dam Ci teraz radę, która przyda Ci się przez cały pobyt na forum. Na głównej stronie masz coś takiego jak wyszukiwarka. Chcesz pokazać nam jakiś względnie nowy serwis, wcale nie tylko po to by nabić sobie refów? Wpisz tam nazwę znalezionego przez Ciebie serwisu i już będziesz wiedział czy był taki wątek na forum. Tadam Jerk2

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - Mercz - 24-06-2015 23:57

Ludzie dajcie mu spokój - osobiscie nie wiedzialem o tym. ciezko teraz grzebac 10 stron, jakbym chcial go znalezc. Wyszukiwarka by nic mi nie dala, bo nazwy nie znalem serwisu. Przetestuje, czy nagrody przychodza. Wink
Dzieki Wink

Nie spinajcie sie juz tak, bylo minelo. Wystarczy zglosic i zamkna temat, a autor bedzie wiedzial na przyszlosc.

@[Gore]
Czasem warto odswiezyc temat Wink Choc mogl to zrobic przez dodanie posta w starym.
Bo inaczej nigdy bym nie wpadł na ten serwis (nie szukałbym po 10 stronie)

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - Gore - 25-06-2015 00:01

@[Mercz] Wyszukiwarka nie ma nic dawać Tobie tylko osobie, która zakłada temat by wiedziała czy nie było już x tematów o tym samym serwisie. Możemy każdego tak usprawiedliwiać, a później będziemy mieli tutaj burdel. Masz inne zdanie? Napisz na pw albo edytuj posta, żebyśmy sobie ich tutaj nie nabijali.

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - Pmxq - 25-06-2015 13:17

mhm, ciekawe, przetestuje! Big Grin zarejestrowany z refka Smile

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - Loris - 25-06-2015 13:22

Działam w tym serwisie już kilka dni i na pendrive już nazbierałem Smile

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - Krzychulski - 25-06-2015 13:57

(25-06-2015 13:17)Pmxq napisał(a):  mhm, ciekawe, przetestuje! Big Grin zarejestrowany z refka Smile

A dziękuje bardzo Huh

(25-06-2015 13:22)Loris napisał(a):  Działam w tym serwisie już kilka dni i na pendrive już nazbierałem Smile
Ogólnie dosyć szybko zbiera się punkty Smile Wczoraj uzupełniłem jedną misje, dzisiaj była kolejna + dodatkowo 2 punkty za 2 dni logowania = 4 punkty Smile

Serwis jeden z lepszych Smile

RE: Serwis z pewnymi nagrodami! - kovval - 25-06-2015 16:31

Również nie wiedziałem o tym serwisie, i prawdopodobnie dalej bym nie wiedział..

Rejestracja z refa Wink