Zvixowany AnnaKa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Wasza Twórczość (/Forum-Wasza-Tworczosc-327) +---- Wątek: Zvixowany AnnaKa (/Temat-Zvixowany-AnnaKa-116576) |
Zvixowany AnnaKa - AnnaKa - 24-06-2015 14:36 Witam Was Zarabiacze! Chciałem się w tym temacie dzielić moją Zvixoną Twórczością! Nie chcę zakładać ciągle osobnych tematów dlatego będę umieszczał wpisy tutaj. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto lubi muzykę powyżej 145 BPM Coś dla tych największych, najszybszych, dla tych co są na podzespołach Tracklista : Steve Aoki ft. Tujamo, Chris Lake - Boneless (Biggy See Bootleg) Biggy See - Pro! AC Slater - Back Up Work (Biggy See Bootleg) Cosmic Gate - Exploration Of Space (Biggy See Boolteg) DJ Kicken vs. MC-Q - Ain't No Party Like An Alcoholic Part (Biggy See Bootleg) 040 - Ibiza Dreams (Biggy See Bootleg) Da Hool - Meet Her At Love Parade (Biggy See Bootleg) Blur vs Reece Low - What's Your Song 2 (Biggy See Bootleg) Dimitri Vegas, Like Mike, Martin Garixx - Tremor (Biggy See Bootleg) Biggy See - Bass Party Crouzer - Time 4 Vixa (Biggy See Bootleg) Clubbasse - Ready 4 Pompin (Biggy See Bootleg) Biggy See - Jest Pan Pijany Q.T. Quartet - Hold That Sucker Down (Biggy See Bootleg) Biggy See - Hard Energy Cosmic Gate - The Truth (Biggy See Bootleg) Biggy See - A.N.A Biggy See - Move To The Drum Biggy See - Never Stop Vance Joy - Riptide (Biggy See Bootleg) <----- Na Prośbę @[selfie] Dial M for Mougai - Beatbox (Biggy See Bootleg) Nówka 28.06 Skytech, Fafaq, R3hab - Tiger (Biggy See Bootleg) Kolejna nowość! Dziękuję @[selfie] za pomoc! Crazy Town - Butterfly (Biggy See Bootleg) - @[selfie] Chciałeś także proszę bardzo Blasterjaxx & DBSTF feat. Ryder - Beautiful World (Biggy See Bootleg) Firebeatz ft. KSHMR - No Heroes ft. Luciana (Biggy See Bootleg) Firebeatz - Samir's Theme (Biggy See Bootleg) Sander Van Doorn, Firebeatz, Julian Jordan - Rage (Biggy See Bootleg) Headhunterz - Once Again (Biggy See Bootleg) NOWOŚĆ ! 22.07 ! Biggy See - Drops In Air (Original Mix) Pierwsza produkcja w tym stylu w 100% moja! KSHMR & DallasK - Burn (Biggy See ft. The Expander Bootleg) The Prodigy - Voodoo People (Biggy See Vixa Bootleg) - @[daniel42na] Proszę bardzo dla Ciebie Bracia Figo Fagot feat. Popek - 3 Króli (Biggy See Bootleg) Z dedykacją dla Albańczyków Tujamo - Booty Bounce (Biggy See Bootleg) Sarsa - Naucz Mnie (Biggy See Bootleg) Lista będzie aktualizowana Każdy kto się wypowie w temacie dostanie rep Kto wie może będą jakieś konkursy z czasem. RE: Zvixowany AnnaKa - Adriano42 - 24-06-2015 14:39 No no, jak dla mnie 9/10 Przyjemnie się tego słucha, nutki ciekawe. Leci reput. Będę sobie odpalał podczas zarabiania Edit. Teraz włączyłem PRO i to jest naprawdę pro Świetne kawałki robisz Mógłbyś mi przesłać wszystkie na GG? RE: Zvixowany AnnaKa - adios123 - 24-06-2015 14:40 Dobre ziomeczku. Czekam na wiecej . RE: Zvixowany AnnaKa - AnnaKa - 24-06-2015 14:42 @[Adriano42] Większość można pobrać z zippyshare Jeśli chodzi o vixe to tutaj jest większość poza 21 utworami które gdzieś przepadły w sieci Aczkolwiek lista będzie aktualizowana. Pobrać je możesz za darmo bez opłat i innych patentów z zippyshare RE: Zvixowany AnnaKa - selfie - 24-06-2015 14:46 Biggy See- Hard Energy, podoba mi się Teraz tylko czekać aż przyjedziesz z Tournée do mojego miasta, może załapie się na zniżkę RE: Zvixowany AnnaKa - AnnaKa - 24-06-2015 14:48 @[selfie] Jakbym przyjechał to ZC ma wejście za FREE RE: Zvixowany AnnaKa - full2000 - 27-06-2015 22:26 AnnaKa jakieś kawałki z tej listy możesz w szczególności polecić? W wolnej chwili może przesłucham wszystkie RE: Zvixowany AnnaKa - Mercz - 27-06-2015 22:29 Never stop przypadł mi do gustu RE: Zvixowany AnnaKa - Gremquen - 27-06-2015 22:39 To mnie rozwaliło RE: Zvixowany AnnaKa - AnnaKa - 27-06-2015 23:40 Dzieki staram sie robic dla kazdego cos innego jak ktos ma jakis utwor to mu go przerobie na vixe |