Allegro problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Allegro problem (/Temat-Allegro-problem-116573) |
Allegro problem - freestyper - 24-06-2015 14:11 Witam Mam pewien problem z aukcją na allegro. Konkretnie chodzi o to że wystawiłem na aukcje auto w ofercie " kup teraz ". auto sprzedalem ale nie zdążyłem usunąć aukcji i ktoś bez wczesniejszego tel kupil ten samochód. Czy moge spodziewać się jakiś konsekwencji z tego powodu ? RE: Allegro problem - daniel42na - 24-06-2015 14:31 Fragment regulaminu allegro: Cytat:Celem transakcji w kategorii „Motoryzacja”,(...) nie jest zawarcie umowy, jakiekolwiek czynności podejmowane przez Użytkowników w ramach tych Transakcji nie są wiążące, a Transakcje te mają charakter wyłącznie ogłoszeniowy. RE: Allegro problem - freestyper - 24-06-2015 14:34 czyli na to wychodzi ze nie bede mial żadnych nieprzyjemnosci z tego powodu ... RE: Allegro problem - daniel42na - 24-06-2015 14:34 Jak przebił w licytacji to już inaczej sprawa wygląda ale jak kupił "kup teraz" to tak jak napisałem. RE: Allegro problem - freestyper - 24-06-2015 14:36 Kup teraz było... co za ludzie bez wczesniejszych tel kupuja takie przedmioty ... dzieki za pomoc. |