Wszystko jest możliwe - Dziennik Dzonyy'ego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wszystko jest możliwe - Dziennik Dzonyy'ego (/Temat-Wszystko-jest-mozliwe-Dziennik-Dzonyy-ego-116510) |
Wszystko jest możliwe - Dziennik Dzonyy'ego - Dzonyy - 23-06-2015 15:35 Witam osoby zainteresowane moim dziennikiem. Na początek parę słów o sobie. Jestem Janek, mieszkam w małej miejscowości obok Kielc. Aktualnie odbywam zapewne jedne z najdłuższych wakacji w swoim życiu (maturzysta). Zarabianiem w internecie interesuję się od 2 lat, jednakże nie były to poważne pieniądze i plany. Zajmowałem się skracaniem, PPI, buxy itp, lecz dopiero Fiverr i TrafficMonsoon zachęciły mnie do rzetelnej pracy. Ponadto wolny czas poświęcam na czytanie i naukę związaną z biznesem i rozwojem osobistym. Dziennik tworzę z myślą o badaniu postępów jakie mogą mieć miejsce w przyszłości oraz do wymiany poglądów i zdań z osobami z "branży". Początkowy okres dotyczył będzie Fiverr i TM, ponieważ aktualnie działam w tych serwisach. FIVERR Na Fiverr oferuję usługi związane z Youtube i Twitch, z racji tego, że posiadam wiedzę na temat optymalizacji, tagowania, grafiki oraz zapewniam wyświetlenia i subskrypcje. - 4 aktywne gigi - 3 oferty kupna z czego 1 w fazie dostarczania Zarobione: 12$ TrafficMonsoon Do TM wrzucam na razie wszystkie zarobione pieniądze w necie, aż do zebrania 10 paczek. - 1 zakupiona paczka - codziennie klikanie Cash Linków - 1 polecony Zarobione: 9,47$ CELE - minimum 1 zamówienie dziennie na Fiverr - 10 paczek w TM - 5 poleconych w TM Wszystko jest możliwe - Dziennik Dzonyy'ego - Hybrid1990 - 04-12-2019 13:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |