![]() |
VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie (/Temat-VPSy-VPN-i-inne-cuda-co-i-jak-gdzie-116509) |
VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - Damkofr - 23-06-2015 15:33 Witam napiszę to prostym językiem ponieważ nie znam sie kompletnie na tych cudach. Poszukuje maszyny która zmieni mi ip, nie tylko w przeglądarce ale w programach itp napewno czaicie o co chodzi. Potrzebne mi to do pobierania plików ok 50mb ale nie przez przeglądarkę. Także te 15-25GB przydałoby się. Potrzebuje bazę ok 300 adresów ip z największych krajów, najwięcej żeby było z USA i UK najlepiej ale nie będę wybrzydzał. I żeby był jakaś sensowan predkość pobierania 500kb/s - 1mb/s Możecie jakieś linki podać do takiego cuda? Chciałbym kupić to na miesiąć. Wszyscy dostaną reputa chyba że będą pisać głupoty. RE: VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - Majka - 23-06-2015 15:52 HMA - link w sygnaturce. Obiektywnie myślę, że lepszego nie znajdziesz RE: VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - Golona - 23-06-2015 16:27 Również polecam HMA, najwięcej masz ze stanów, i naprawdę szybko chodzi teraz jest cena chyba koło 30zl ale bardzo często są jakieś przeceny RE: VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - Majka - 23-06-2015 16:29 HMA - koszt 9,99 $ na miesiąc. Jak kupujesz na 6 lub 12 msc to masz dużo taniej RE: VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - Giorgios - 23-06-2015 18:05 nvpn.net <--- dużo tańsze od HMA i masz Serwer Polski ![]() RE: VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - Damkofr - 23-06-2015 20:37 A znacie jakiś żebym np mógł przetestować za free chociaż 1-2 dni. RE: VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - Majka - 23-06-2015 20:58 Hma kiedyś miało za free jeden serwer chyba USA sprawdź. Pobierz program i oceń VPSy, VPN i inne cuda co i jak, gdzie - MaLiN - 27-09-2015 21:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |