Skracanie by Adriann - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skracanie by Adriann (/Temat-Skracanie-by-Adriann-116228) |
Skracanie by Adriann - Adriann - 19-06-2015 10:01 Cześć, jestem Adriann niby miałem już swój dziennik ale był niezadbany i dotyczył sms premium, nie szło mi tamto i przerzuciłem się na skracanie.
Zarabiał będę na fp ero, zaczynam od zera założyłem fp i cisne.W przyszłości moją sieć fp będę rozbudowywał o nowe. Cel:Moim celem jest osiągnięcie dniówki na poziomie ok. 1.40$ (Oczywiście na początek) Moje Fanpage: Główny - 57 Like Jeżeli macie do oddania jakieś fp na facebooku to z chęcią je przyjmę. Dzień 1 (Wczoraj) Co zrobiłem ? -Założyłem pierwszy Fanpage -Zaplanowałem posty na 3 dni Cel: 0.11/1.40 (Mój cel to dniówka) RE: Skracanie by Adriann - full2000 - 19-06-2015 16:33 Powodzenia i wytrwałości! RE: Skracanie by Adriann - Kubolek - 23-06-2015 12:11 wytrwałości Skracanie by Adriann - Hybrid1990 - 04-12-2019 13:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |