![]() |
|
Zarabiaj na Snapchacie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na Snapchacie (/Temat-Zarabiaj-na-Snapchacie-116221) |
Zarabiaj na Snapchacie - twnt22 - 18-06-2015 21:38 Osobiście nie testowałem. SnapChat jest teraz popularny mniej więcej, jak Ask rok temu. 1. Zakładamy konto na SnapChacie (najlepiej damskie). 2. Zapraszamy znajomych do konta. 3. Wrzucamy trochę zdjęć (co 2-3 godziny jedno). 4. Piszemy tekst w stylu "Więcej moich zdjęć tu: xxx". Może być to link z subów, ppi, shorte, ppa/cpa itp. Po jakimś czasie powinien zrobić się mały automat. @EDIT: Jeszcze można w ustawieniach zrobić, żeby szło to na czat ogólny. RE: Zarabiaj na Snapchacie - DeoRIP - 18-06-2015 21:44 Czy ty wiesz jak działa ta aplikacja masz ją ? bo mi się nie wydaje ... RE: Zarabiaj na Snapchacie - twnt22 - 18-06-2015 21:46 (18-06-2015 21:44)DeoRIP napisał(a): Czy ty wiesz jak działa ta aplikacja masz ją ? bo mi się nie wydaje ...Wysyła się zdjęcia do osób tak "prywatnie". Można znaleźć osoby na czymś co jest ogólnym czacie, albo np. na Facebooku ludzi z Gimnazjum w postach "podawać snapy". RE: Zarabiaj na Snapchacie - Dan!el - 18-06-2015 21:48 Czy ta aplikacja nie jest tylko i wyłącznie na telefony? Jeśli tak to jak mam zrobić z tego maszynę do zarabiania ?
RE: Zarabiaj na Snapchacie - twnt22 - 18-06-2015 21:50 @[Dan!el], aplikacja jest tylko na telefony - to prawda, ale możesz mieć ofertę z np. cpa, która jest oznaczona jako "wap". Wtedy możesz robić oferty w telefonie. Link będzie na takim pasku na zdjęciu, więc potrzebna by była krótka domena, typu zdj.pl. RE: Zarabiaj na Snapchacie - Dan!el - 18-06-2015 21:52 A, okej. Ja się w to nie będę bawił, tylko tak pytałem informacyjnie.
RE: Zarabiaj na Snapchacie - twnt22 - 18-06-2015 21:56 Problem może być z wrzucaniem zdjęcia, ponieważ nie da się z galerii dać. Ale wszystko da się obejść 2, np. robiąc zdjęcie z Google Grafiki
RE: Zarabiaj na Snapchacie - Dan!el - 18-06-2015 21:57 Niektórym nie będzie się chciało Snapa włączyć żeby to zrobić, a Ty jeszcze im piszesz o zdjęciach z Google.
RE: Zarabiaj na Snapchacie - twnt22 - 18-06-2015 21:59 Ładnie się ujmie i będzie okej
RE: Zarabiaj na Snapchacie - Mercz - 18-06-2015 22:08 Plan sam w sobie dobry... Tylko teraz kilka wad: a) nie wezmiesz zdjec z telefonu musisz robic ladnie z google grafika b) ofiara musi przepisywac link i moze jej sie nie chcec i jak bedzie on podejrzany, to po prostu odpusci c) nie wiesz kto bedzie odbiorcia, jezeli kobiety, to szansa na popyt zdjęc ero będzie trudna (jak spamujesz na grupie o snapie wszyscy dodaja) d) skracanie... Tutaj zalamka, jeden snap, to maksymalnie 1 skrocony link (koles odtworzy ma 10 sekund by przepisac, dwoch linkow nie zdazy) a ile osob mozna miec na snapie? e) link ma ograniczenie do 10 sekund. Mozna dac na MyStory, ale nie wiadomo ile osob odtworzy. Wedlug mnie malo. Jezeli znajdziesz mi rozwiazanie na te rzeczy, to sadze, ze nisza dobra, ale i to sie zaraz wypali Powodzenia!
|