SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! (/Temat-SMS-Premium-Dazenie-do-lepszego-Jutra-116195) |
SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Rps - 18-06-2015 16:06 Witajcie Postanowiłem dziś załozyć swój dziennik pracy wcześniej nie miałem tutaj konta lecz tylko przyglądałem się z roli obserwatora co dzieję się na tym forum Jednakże uznałem że ciekawą formą byłoby poprowadzenie własnego dziennika pracy gdzie mógłbym z wami dzielić sie uwagami i spostrzeżeniami na tematy zarabiania w sieci . Obecnie działam na SMS premium co jeszcze kilka miesięcy było dla mnie czymś kompletnie obcym gdyż jednak wybierałem znacznie częściej po prostu subskrypcje . Z czasem zauważyłem że poprostu niektóre niszę lepiej siadaja na formie SMS premium niż wpisania swojego telefonu tak jak to jest w przypadku subów . Ale do rzeczy Obecnie pracuję na platformie 4lead z której jestem bardzo zadowolony naprawdę meega kontakt na właściciela serwisu a użytkowników . Jeśli będą pojawiały się obrazki z zarobkami z serwisów to będzie to najczęściej własnie ta strona lecz nie odrzucam współpracy z innymi serwisami o ile programy bedą interesujące . Gdzie zarabiam ? Obecnie jest to Facebook posiadam bazę około 100 Fanpage rozwiniętych i aktywnych przez co bardzo łatwo uzyskuję dobre wyniki Dokładając do tego troche kreatywności i sprytu uzyskuję bardzo ciekawe wyniki Dzis wieczorem pojawi się małe podsumowanie dnia Koło 21/22 . Pozdrawiam ... RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Dan!el - 18-06-2015 18:51 Powodzenia! RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - zjadamkredki - 18-06-2015 18:57 Powodzenia Po ile tak ok. lajków mają Twoje fp ? RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Rps - 18-06-2015 19:01 Przeróżnie Ile min 5k do 35k , staram sie poprostu zeby na kazdym wyrabiał on zasięg x2 swojej wartości like Czasem z lepszym czasem z gorszym skutkiem RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - DawidJ1906 - 18-06-2015 19:18 Powodzenia ! RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Pasza dla konia - 18-06-2015 19:26 Wczoraj zarobił ~2200zł skubaniec Gratki i obyś na takich dniówkach jechał! RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Rps - 18-06-2015 19:37 Hehe Dziś o wiele gorzej tyle że nie odpaliłem głównych działa oszczędzam je na weekend Czas na małe podsumowanko pierwszego dnia na forum Dziś fajerwerek nie było ale wpadło nawet ładnie wiec dnia do nieudanych zaliczyć nie można Głównie nastawiam się na weekendy wiec w Niedziele powinna siąść bardzo ładna kwota Pozdrawiam ! RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - skocznowaty - 18-06-2015 20:25 super !!! RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - selfie - 18-06-2015 20:35 No ładnie, chętnie obejrzę jak to się rozwinie RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - piciaszek - 18-06-2015 21:40 Ja również! |