![]() |
SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! (/Temat-SMS-Premium-Dazenie-do-lepszego-Jutra-116195) |
SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Rps - 18-06-2015 16:06 Witajcie ![]() ![]() Jednakże uznałem że ciekawą formą byłoby poprowadzenie własnego dziennika pracy gdzie mógłbym z wami dzielić sie uwagami i spostrzeżeniami na tematy zarabiania w sieci . Obecnie działam na SMS premium co jeszcze kilka miesięcy było dla mnie czymś kompletnie obcym gdyż jednak wybierałem znacznie częściej po prostu subskrypcje . Z czasem zauważyłem że poprostu niektóre niszę lepiej siadaja na formie SMS premium niż wpisania swojego telefonu tak jak to jest w przypadku subów . Ale do rzeczy ![]() Jeśli będą pojawiały się obrazki z zarobkami z serwisów to będzie to najczęściej własnie ta strona lecz nie odrzucam współpracy z innymi serwisami o ile programy bedą interesujące . Gdzie zarabiam ? Obecnie jest to Facebook posiadam bazę około 100 Fanpage rozwiniętych i aktywnych przez co bardzo łatwo uzyskuję dobre wyniki ![]() Dokładając do tego troche kreatywności i sprytu uzyskuję bardzo ciekawe wyniki ![]() Dzis wieczorem pojawi się małe podsumowanie dnia ![]() Pozdrawiam ... RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Dan!el - 18-06-2015 18:51 Powodzenia! ![]() RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - zjadamkredki - 18-06-2015 18:57 Powodzenia ![]() Po ile tak ok. lajków mają Twoje fp ? RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Rps - 18-06-2015 19:01 Przeróżnie ![]() ![]() ![]() RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - DawidJ1906 - 18-06-2015 19:18 Powodzenia ! ![]() RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Pasza dla konia - 18-06-2015 19:26 Wczoraj zarobił ~2200zł skubaniec ![]() Gratki i obyś na takich dniówkach jechał! RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - Rps - 18-06-2015 19:37 Hehe ![]() ![]() Czas na małe podsumowanko pierwszego dnia na forum ![]() ![]() Głównie nastawiam się na weekendy wiec w Niedziele powinna siąść bardzo ładna kwota Pozdrawiam ! ![]() RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - skocznowaty - 18-06-2015 20:25 super !!! RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - selfie - 18-06-2015 20:35 No ładnie, chętnie obejrzę jak to się rozwinie ![]() RE: SMS Premium Dążenie do lepszego Jutra ! - piciaszek - 18-06-2015 21:40 Ja również! |