KRS - Krajowy Rejestr Sądowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: KRS - Krajowy Rejestr Sądowy (/Temat-KRS-Krajowy-Rejestr-Sadowy-116191) |
KRS - Krajowy Rejestr Sądowy - Mroczek - 18-06-2015 15:37 witam jestem zielony w tych sprawach i mam takie pytanie czy na stronie KRS - Krajowy Rejestr Sądowy znajduja sie firmy zarejestrowane legalnie itd ? RE: KRS - Krajowy Rejestr Sądowy - mamrocik - 18-06-2015 16:08 Myślę, że zarejestrowane są legalnie , ale czy stosują się do prawa ( przestrzegają go ) , to już inna sprawa. RE: KRS - Krajowy Rejestr Sądowy - PanPrezes - 18-06-2015 19:34 Tak, znajdują się tam zarejestrowane i dzięki temu legalnie działające podmioty, które ustawowo mają obowiązek posiadania wpisu w tym rejestrze. Obok tego funkcjonuje jeszcze CEIDG (Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej). RE: KRS - Krajowy Rejestr Sądowy - Mroczek - 19-06-2015 07:28 Dziękuje za odpowiedz można zamknąć temat KRS - Krajowy Rejestr Sądowy - Artinesse - 26-02-2018 14:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |