Ninja Blaster a grupy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ninja Blaster a grupy (/Temat-Ninja-Blaster-a-grupy-116180) |
Ninja Blaster a grupy - DBZ - 18-06-2015 13:01 Witam Zacząłem korzystać z aplikacji Ninja Blaster i mam pewien problem.Daje opcje Joiner i minimalny próg 1k dołączonych ustawiam słowo klucz Kupie albo Sprzedam wyskakują mi grupy które mają zawsze mniej niż 1000 i do żadnego mi nie dołącza i po pewnym czasie bolt zatrzymuje wyszukiwanie.W czym tkwi problem przecież są grupy Kupie/Sprzedam po 10 tysięcy członków i to bardzo dużo takich grup RE: Ninja Blaster a grupy - Kerehan - 18-06-2015 13:18 To jest zbugowane. Zaznacz że chcesz do każdych dołączyć. Nie raz pokazuje że jest 13 członków i to może być prawda, a raz pokazuje że jest 13 a jest naprawdę duuuuużo dużo więcej np 3k/10k różnie. RE: Ninja Blaster a grupy - Kickster - 18-06-2015 13:55 Powiedziałbym że lepiej kupić grupy, ale znów mi warnów natrzaskajo RE: Ninja Blaster a grupy - mcraft - 08-08-2015 20:02 Kliknij prawym myszy i "view" otworzy Ci wybraną grupę i zobaczysz faktyczną ilość członków Ninja Blaster a grupy - Hybrid1990 - 26-06-2021 10:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |