Witam pytanie dotyczące sprzedaży - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Witam pytanie dotyczące sprzedaży (/Temat-Witam-pytanie-dotyczace-sprzedazy-115923) |
Witam pytanie dotyczące sprzedaży - DaMi0DoG - 14-06-2015 07:33 Witam chciałbym sprzedawać poradniki i nie tylko w internecie. Sądzę że uciążliwe może być robienie to ręcznie tzn. Ktoś płaci ja wysyłam. Poza tym przelew może się opóźnić i potem będzie że nie wysłałem komuś czegoś a on przelał mi pieniądze. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość robienia tego automatycznie ?? Np ze ktoś płaci przed pobraniem pliku ? Chodzi mi o to żeby wszystko się robiło automatycznie tak jak na przykład boty na allegro. Wysłane z mojego SM-350 przy użyciu Tapatalka Przepraszam źle przeczytałem temat w którym dodałem posta. Można go przenieść ?? Z góry przepraszam RE: Witam pytanie dotyczące sprzedaży - Admin - 14-06-2015 08:25 nic nie ma to wspólnego z tym działem. Witam pytanie dotyczące sprzedaży - Admin - 14-06-2015 08:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |