do usunięcia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: do usunięcia (/Temat-do-usuniecia-115920) |
do usunięcia - Mortdecai - 14-06-2015 00:50 do usunięcia RE: YT bez tajemnic - jak zarabiać minimum 40zł dziennie - Raster96 - 14-06-2015 00:52 Jak chcesz, to możesz jeszcze dodać link do mojego poradnika, który przedstawia sposób na zweryfikowanie konta bez starterów, może komuś się przyda. http://zarabiam.com/Temat-Szybka-weryfikacja-FB-YT-bez-starterow-115781 W sumie nawet przekonałeś mnie do tego spamu na YT, jutro coś potestuję. RE: YT bez tajemnic - jak zarabiać minimum 40zł dziennie - lukaswu - 14-06-2015 01:43 ed. RE: YT bez tajemnic - jak zarabiać minimum 40zł dziennie - Goldes - 14-06-2015 01:44 Nie wiem jak 4lead ale np hotcash zabrania podszywania się, a już nawet nie będę wspominał że można sobie problemów narobić trzeba dobrze przemyśleć 2 razy zanim się za coś takiego zabierzcie Edit: przyjrzałem się i dodatkowo zobaczyłem że napisałeś "darmowe" Nie ma co poradnik pierwsza klasa jak narobić sobie problemów i jeszcze kasy nie dostać RE: YT bez tajemnic - jak zarabiać minimum 40zł dziennie - Mortdecai - 14-06-2015 01:48 (14-06-2015 01:43)lukaswu napisał(a): " Myk polega na tym by się podszyć po jakiegoś znanego youtubera." - tu już jest odpowiedni paragraf pod to + wstawianie screenów publicznie, nazw kanałów same dowody na samego siebie ;/ Lepiej to usuń. Powodzenia. (14-06-2015 01:44)Goldes napisał(a): Nie wiem jak 4lead ale np hotcash zabrania podszywania się, a już nawet nie będę wspominał że można sobie problemów narobić trzeba dobrze przemyśleć 2 razy zanim się za coś takiego zabierzcie w sumie nie pomyślałem. Już zedytowane. Dzięki za info ;p teraz już lepiej to wygląda i nie ma jak narobić sobie problemów dobra, po chwili namysłu, to był zły pomysł z tym poradnikiem do usunięcia - Admin - 14-06-2015 22:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |