Dziennik Darthiri - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Darthiri (/Temat-Dziennik-Darthiri-115801) |
Dziennik Darthiri - zekh - 11-06-2015 19:37 Witam. Plątam się na forum już od jakiegoś czasu, jednak dopiero dzisiaj postanowiłam założyć dziennik, może zmotywuje mnie to do szybszego zarabiania w sieci. Na chwilę obecną korzystam z kilkunastu buxów, zarabiam na pisaniu tekstów oraz używam 2 skracaczy linków. Na chwilę obecną mój cel to zdobycie skromnych 100zł na szelki i trochę dupsików dla kota. Większość programów podaje zarobki w dolarach, dlatego też wszystko będę przeliczać na złotówki średnio po kursie 3,4zł/$. 17,5/100 +36zł których póki co nie mogę jeszcze wypłacić z buxów, ale zakilka dni powinna być możliwa wypłata z 2 z nich - 1 i 2$, czyli wpadnie kolejne 10 zł. +23zł na textbookers, ale tam jeszcze daleko do wypłaty. Co udało mi się dokonać dnia dzisiejszego: -wyklikać wszystkie buxy, wpadło parę groszy -Heedyou.com - 0,64$, 0 zdobytych poleconych -WarofClicks - zakupionych 20 refów, część z nich jest aktywna więc jakieś centy wpadną, wyklikane wszystkie możliwe reklamy, + zdobycie 500 warcoinsów z affiliate do zakupu kolejnych refów -adf.ly - 0,00281$. Słabiutko -shorte.st - 0,00142$ - dopiero zaczynam - rejestracja w eforsa.pl Jeśli macie jakieś porady - chętnie skorzystam. RE: Dziennik Darthiri - AlmostDivine - 11-06-2015 19:42 Powodzenia! RE: Dziennik Darthiri - zekh - 13-06-2015 19:43 Jakoś nie miałam ochoty wczoraj nic pisać, postaram się to uzupełnić dzisiaj. Zarobki lecą dosłownie jak krew z nosa. Kompletnie nie mam pomysłu, za co się zabrać. Podsumowanie ostatnich 2 dni: - wypłacony 1$ z Heedyou, dzisiaj wpłynęła kasa na konto. - 0,4$ na WoC, już niewiele brakuje do zlecenia pierwszej wypłaty, na nowy sezon poleceni zebrali dopiero 11 ore, ale może będzie więcej, -adfly - przybyło ni 0,01399$ -shorte.st - nic, kompletne zero -wyklikane buxy, czekam aż paidverts znowu ruszy, tam już ponad 1$ czeka na dobicie do minimum -eforsa - nie wiem w co włożyć łapy -0,7$ wyklepane na przepisywaniu captchy, czasem sobie stukam wieczorami jak nie mam co robić 20/100zł Dziennik Darthiri - Hybrid1990 - 04-12-2019 13:51 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |