Microsms paltnosci jak zaimplemenowac - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Microsms paltnosci jak zaimplemenowac (/Temat-Microsms-paltnosci-jak-zaimplemenowac-115789) |
Microsms paltnosci jak zaimplemenowac - sprzetok - 11-06-2015 16:09 Witam natknalem sie ostanio na .. microsms... zapoznalem sie z oferta i bardzo mi ona odpiowada, maja ciekawe stawki i przymierzam sie do jednodniowego testu. Niestety mam problem o ile w innych serwisach np hotcash (pozdrawiam ekipe) jest wszsytko podane na tacy i okienko sie pojawia o tyle czy ktos moze mi poradzic jak sprawic abyt te okienko z oplcja platnosci pojawilo się w popapie po najechaniu na np: Pobierz plik ? Z gory dziekuje za jakies sugestie. RE: Microsms paltnosci jak zaimplemenowac - sprzetok - 11-06-2015 18:36 Widze brak zycia, jak wyswietlic kod PHP w okienku po kliknieciu w odnosnik ? RE: Microsms paltnosci jak zaimplemenowac - qwertyasd - 13-06-2015 23:57 Nie znam tej witryny ale mogę zasugerować ci ogólnie... Gdy nie wyświetla okienek popup to albo masz aktywnego adblock'a lub zablokowane wyskakiwanie okienek w przeglądarce. Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka RE: Microsms paltnosci jak zaimplemenowac - sprzetok - 14-06-2015 13:13 Dziala juz ,pozdrawiam RE: Microsms paltnosci jak zaimplemenowac - RPDP - 10-07-2015 19:16 W przypadku problemów z implementacją Naszych płatności zapraszamy do kontaktu [email protected] RE: Microsms paltnosci jak zaimplemenowac - sprzetok - 21-10-2015 20:13 Prosze admina o przeniesienie do archiwum/kosza. |