![]() |
[EKIPA LFE] Wywiad nr.5 *Satan* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [EKIPA LFE] Wywiad nr.5 *Satan* (/Temat-EKIPA-LFE-Wywiad-nr-5-Satan-11577) Strony: 1 2 |
[EKIPA LFE] Wywiad nr.5 *Satan* - Lubelak - 08-08-2010 20:46 Forumowy Wywiad nr.5 *Satan* ![]() Lubelak Witam w wywiadzie Satan ,pierwsze podstawowe pytanie jak odkryłeś nasze forum? Satan Przez Google. Szukałem informacji o lockerz i tak wpadłem na nasze kochane forum :* Lubelak Jak ci leci na lockerz? Satan Nieźle ,ostatnio wygrałem 25$ , a teraz chili's $25 ale tylko 1200ptz mam ![]() ----------------------------------------------------- Reklama ![]() ----------------------------------------------------- Lubelak Czy ostatni restock zaliczasz do udanych? Satan Tak xD chili's $25 ![]() ![]() Lubelak Ale pamiątka jest ![]() Satan no taaa ![]() Lubelak Przejdźmy do pytań o forum. Lubelak Jak ci się podoba praca modów/tutorów? Czegoś im brakuje? Satan Spełniają swoje zadania, więc wszystko jest kocursko ![]() a brakować? Niektórym tylko urody. Lubelak Podoba ci się nowy konkurs ? Gaduła miesiąca Satan Sądzę, że powstanie z tego jeden i wielki spam ![]() ![]() Lubelak Jak oceniasz wywiady ? Satan Są kozackie ![]() Lubelak Zmieniłbyś coś na forum? Satan Może styl ![]() Lubelak Gdzie mieszkasz ? Satan Szczecin Energy !! ![]() Lubelak Ile masz wiosen ? Satan 14 lat na karku w kwietniu strzeliło ... Czuje się taki stary xD Lubelak Jakie masz hobby? Satan Zbieram kubeczki ^^ Lubelak Bierzesz udział w innych serwisach ? Satan Kiedyś takeagift ,ale to scam, trochę thisbox ,ale teraz sprzedaje konto Lubelak Jakiej muzyki słuchasz ? Satan Power metal, heavy metal, black metal, nu metal, death metal, hard rock... ogólnie metal ![]() Lubelak Jakie filmy lubisz ? Satan Komedie, sensacyjne i akcji ![]() Lubelak Jak spędzasz wakacje ? Satan Często jeździłem na plażę ale teraz przed komputerem głównie siedzę ![]() Lubelak Jaki sposób na nudę masz? Satan Wrzucanie neosów do kotła. a tak na poważnie to team sapek ![]() ![]() Lubelak Jakie masz ulubione piwo jeśli pijesz ? Satan Nie pije, nie pale (chyba że w kotle xD) ![]() ![]() Lubelak Ulubiony napój ? Satan Cherry Coke ![]() Satan i tylko w puszkach z lodówki Lubelak Ulubiona marka ubrań ? Satan Puma ![]() Lubelak Ulubiona marka butów ? Satan Nike ![]() Lubelak Czego nie lubisz ?(wiem ,że neosów) Satan Lagów na lockerz i fizyki ![]() Lubelak Co lubisz ? Satan Mańkę, CS'a, Tibię i nasze forum ![]() Lubelak Pozdrawiasz Kogoś ? Satan Standardowo dla Gaspare, olennnkiii która jest teraz w anglii, dla Mańki i dla ekipy forum ![]() RE: Wywiad nr.5 *Satan* - kreatywny - 08-08-2010 21:00 ciekawie i nawet udanie ;D RE: Wywiad nr.5 *Satan* - Dominator - 08-08-2010 21:00 Zdecydowanie takie wywiady są lepsze xF, pozdro Satan. Idź się palić w kotle xP - (żarcik) Pozdróffki RE: Wywiad nr.5 *Satan* - Daminn - 08-08-2010 21:49 Zmień kolor nicka Szatana. Ogólnie ok ;] RE: Wywiad nr.5 *Satan* - Admin - 08-08-2010 22:20 tez mi sie podobało ![]() wyrobiles sie niczym gumka od majtek ![]() pozdro ![]() RE: Wywiad nr.5 *Satan* - Kicha - 08-08-2010 22:23 Jest swietnie, popracuj nad czytelnością tekstów a bedzie juz full wypas ![]() RE: Wywiad nr.5 *Satan* - Szymik - 08-08-2010 22:53 Cytat:Power metal, heavy metal, black metal, nu metal, death metal, hard rock... ogólnie metal Big GrinMoże jeszcze kawka do tego ? ![]() RE: Wywiad nr.5 *Satan* - Daminn - 09-08-2010 00:47 Zamiast kawki wolałby kota RE: Wywiad nr.5 *Satan* - Lukisss - 09-08-2010 04:50 Kozacki ten wywiadzik. Satan spoko jesteś. RE: Wywiad nr.5 *Satan* - Athemis - 09-08-2010 06:30 Satan mógłby pełniejsze odpowiedzi dawać, ale wyszło spoko ![]() |