![]() |
Poradnik TraffDAQ - wymiana ruchu dla blogów XXX - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik TraffDAQ - wymiana ruchu dla blogów XXX (/Temat-TraffDAQ-wymiana-ruchu-dla-blogow-XXX-115734) |
TraffDAQ - wymiana ruchu dla blogów XXX - Doragon - 10-06-2015 17:18 Witam. Przedstawię Wam stronę służąca do wymian ruchu dla stron z zawartością dla dorosłych czyli tzw. adult blog Na początku przestawię 3 zalety - za darmo - nie jest to autosurf - wybieramy skąd ma być ruch !!! Strona reklamuje się tak Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) I można powiedzieć, że to działa ruch dubluje się dosyć szybko. Zależy to od dwóch czynników: - dostępność kredytów - konfiguracja skryptów do pozyskiwania punktów Ale po kolei. 1. Rejestracja Każda nieowłosiona osoba to potrafi więc nie omówię rejestracji ![]() 2. Tworzenie kampanii czyli dodawanie swojej strony. Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) To również nie jest skomplikowane. Name: nazwa kampanii Destination URL: adres strony zaczynający się od http:// Status: oczywiście Active Preferred Traffic: czyli jaki chcemy ruch do naszej strony. Można pokombinować. Mam zaznaczone galleries i popunders Categories: czyli co macie na stronie. I teraz jedna z fajniejszych opcji. Countries by Continent: pozwala nam wybrać skąd chcemy mieć ruch. Ściąga: United States, United Kingdom, Canada, Australia, New Zealand, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Spain, Sweden, Switzerland, Portugal, Poland I kolejna fajna opcja Bidding: ustalanie kosztów za odwiedzenie naszej strony automatyczne albo ustalamy np. 0,8 Estimated daily clicks pokazuje mniej więcej ile będzie wejść przy tej konfiguracji. Countries by Continent + Bidding + Credit = wejścia Zapisujemy. 3. Konfiguracja skryptów W zakładce "Get Code" mamy dostęp do kodu wyskakującej zakładki oraz kodu galerii na stronę. Zarówno wyskakująca zakładkę jak i galerie można skonfigurować. Kod: Example code: frequency to ilość wyświetleń na ilość przejrzanych stron. Czyli jak ustawimy na 4 to co 4 strony wyskoczy nowa zakładka. maxCredits jest to ogranicznik zdobytych kredytów na danej stronie. Ustawimy na 100 to zdobędziemy do 100 kredytów na stronie/dzień. Skrypt galerii również jest łatwy w konfiguracji. rows - rzędy columns - kolumny categories - czyli jakie kategorie maja się wyświetlać showText - pokazuje tekst ja jest 1 width - szerokość height - wysokość UWAGA Można klikać w galerie która pokazuje się w zakładce z skryptem galerii i zdobyć trochę punktów. Oczywiście skrypty trzeba gdzieś wstawić. Zdobywane punkty zobaczycie na zakładce Dashboard Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) A wydane w statystykach kampanii Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Dziękuje za uwagę nie zapomnij o mnie ![]() Osobą zarejestrowanym z relinka coś mogę doradzić np. gdzie założyć darmowy blog/blogi. |