Dziennik ofert pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik ofert pracy (/Temat-Dziennik-ofert-pracy-115718) Strony: 1 2 |
Dziennik ofert pracy - mazurzanka - 10-06-2015 14:59 Mój poprzedni dziennik zrobił się "Off Topic", więc uważam go za zamknięty. Na polskich portalach cisza, ale na zagranicznych się coś ruszyło. Niemcy poradzili, aby złożyć ofertę na Eures'ie i tak zrobiłam. Wysłałam kilkanaście aplikacji i wpłynęły dwie oferty. Wybrałam "Online Assistant" - Miałam dziś próbną robótkę. Musiałam się zalogować do Ich internetowego biura, przeczytać, posegregować pocztę i rozesłać na odpowiednie działy. Popełniłam dwie pomyłki i meile trafiły do nieodpowiedniego działu, ale uznali to za dobry początek, więc jutro startuję na poważnie. Na początek płaca minimalna, czyli 8,5 Euro/godz. Na niderlandzkiej grupie pomogli mi w zredagowaniu ofert na robienie ręcznych kartek dla firmy Hellmarks. - Płacą dwa-trzy Euro za kartę. Nie dużo ale w godzinę można zrobić 10 kartek. Nie jest to szczyt ambicji ale 20-30 Euro na godzinę nie jest złe, porównując to z pracą polskich gastarbeiterów za 10 Euro/godz. RE: Dziennik ofert pracy - szykiryki - 10-06-2015 15:05 (10-06-2015 14:59)mazurzanka napisał(a): Mój poprzedni dziennik zrobił się "Off Topic", więc uważam go za zamknięty.Wyczuwam Haneczke... To lepiej zgłoś tamten dziennik do usunięcia, bo tutaj admin może go uważać za zamknięty jedynie. RE: Dziennik ofert pracy - selfie - 10-06-2015 15:09 Dokładnie @[szykiryki] też wyczuwam A do offtopu w poprzednim sama się przyczyniłaś RE: Dziennik ofert pracy - mazurzanka - 10-06-2015 16:25 (10-06-2015 15:09)selfie napisał(a): Dokładnie @[szykiryki] też wyczuwamCiekawe... ale to nie ja pisałam te wszystkie posty nie mające nic wspólnego z zarabianiem w domu. Mój post dotyczył stricte pracy w domu, a że komuś się nie podobało to, że poprosiłam o pomoc w stawianiu pierwszych kroków i zaczęto mnie brutalnie atakować, to trudno. Musiałam się bronić. Dlaczego Polak gdy chce pracować i zarabiać należycie musi wyjechać zagranicę. Dlaczego Polka, która chce zacząć zarabiać dodatkowe pieniądze otrzymuje pomoc z zagranicy, a nie z Polski? Dlaczego propozycje współpracy przychodzą z zagranicznych for'ów, a nie z polskich? Wiem, że dla was wyjadaczy, te 8,5 Euro/godz za pracę w internetowym biurze i 30 Euro za zrobienie 10 kartek to są śmieszne pieniądze, ale nie przeszkadza mi to, że się ze mnie będą wyśmiewać że cieszę się z głupich 30 Euro za jakieś tam karteczki RE: Dziennik ofert pracy - selfie - 10-06-2015 16:32 Po pierwsze już nudzą mnie twoje teksty (też z poprzedniego tematu) gdzie uważasz że Polskie fora są mniej gościnne od zagranicznych. Jeśli tak jest rzeczywiście to żegnam Cię na tamte strony. My na ZC jesteśmy na prawdę w porządku ale dla ludzi którzy chcą się uczyć. Ty chciałabyś wszystko na gotowca najlepiej żebyśmy powiedzieli Ci wszystko od A do Z i jeszcze wybrali oferty w których możesz się sprawdzić a zapominasz że czas to pieniądz i nie rozumiem dlaczego ktokolwiek miałby poświęcać Ci więcej czasu niż na wklejenie podstawowych linków na temat zarabiania. Jeśli tego nie rozumiesz to przykro mi i zapraszam na inne fora gdzie tym bardziej nie uzyskasz pomocy. Btw. Nie rób śmietnika z tego forum bo to właśnie czynisz. RE: Dziennik ofert pracy - mazurzanka - 10-06-2015 16:39 (10-06-2015 16:32)selfie napisał(a): Po pierwsze już nudzą mnie twoje teksty (też z poprzedniego tematu) gdzie uważasz że Polskie fora są mniej gościnne od zagranicznych. Jeśli tak jest rzeczywiście to żegnam Cię na tamte strony. My na ZC jesteśmy na prawdę w porządku ale dla ludzi którzy chcą się uczyć. Ty chciałabyś wszystko na gotowca najlepiej żebyśmy powiedzieli Ci wszystko od A do Z i jeszcze wybrali oferty w których możesz się sprawdzić a zapominasz że czas to pieniądz i nie rozumiem dlaczego ktokolwiek miałby poświęcać Ci więcej czasu niż na wklejenie podstawowych linków na temat zarabiania. Jeśli tego nie rozumiesz to przykro mi i zapraszam na konkurencyjne fora gdzie tym bardziej nie uzyskasz pomocy. Btw. Nie rób śmietnika z tego forum bo to właśnie czynisz. Nie ja robię śmietnik tylko ty. Zaczęłam nowy temat, a ty od razu musiałeś wtrącić swoje trzy grosze. Nie chcesz mi pomóc twoja spawa. Poradzę sobie bez twojej pomocy - ale mi nie przeszkadzaj. Nie depczę twojego ogródka, to nie depcz mojego. RE: Dziennik ofert pracy - wiezaawieza - 10-06-2015 23:12 @[selfie] uczepiłeś się dziewczyny tak jak kilka innych osób. Szczerze gówno mnie interesuje wasze zdanie na jej temat. Przychodzę do jej tematu obejrzeć jej poczynania, a nie widzieć wasze spiny, kpiny z niej... Co do ciebie mazurzanko - Rób coś żeby zarobić Jak zaczniesz i nie przerwiesz to będzie co dzień lepiej 30 euro na godzinę to b. dużo i nie jedna osoba by chciała tyle zarobić, bo na miesiąc nawet 5 kafli wyrobisz jeśli byś miała taką stałą pracę po kilka godzin dziennie Możesz opisać o co chodzi z tymi kartkami? Jak wyglądają, jak wygląda twoja praca Dziennik prowadź ładniej, przyłóż się, bo takie posty bez ładnej czcionki, wyśrodkowania itd. są mało interesujące, a w dodatku nie piszesz ile zarobiłaś, tylko ile możesz zarobić... Podsumowuj swoją pracę po całym dniu w punktach najlepiej RE: Dziennik ofert pracy - selfie - 10-06-2015 23:16 (10-06-2015 23:12)wiezaawieza napisał(a): @[selfie] uczepiłeś się dziewczyny tak jak kilka innych osób. Szczerze gówno mnie interesuje wasze zdanie na jej temat. Przychodzę do jej tematu obejrzeć jej poczynania, a nie widzieć wasze spiny, kpiny z niej... Nie rozumiem po co mnie informujesz o tym że moje zdanie na jej temat Cię nie interesuje? Mam swoje powody dla których moja postawa wobec niej jest taka a nie inna. Zresztą robisz offtop bo pani Mazurzanka założyła kolejny dziennik> http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-z-Mazur-115699?page=3 Widzisz nawet Cię odeśle taki jestem uczynny chłopak RE: Dziennik ofert pracy - Flejva - 11-06-2015 00:05 Cytat:Wiem, że dla was wyjadaczy, te 8,5 Euro/godz za pracę w internetowym biurze i 30 Euro za zrobienie 10 kartek to są śmieszne pieniądze, ale nie przeszkadza mi to, że się ze mnie będą wyśmiewać że cieszę się z głupich 30 Euro za jakieś tam karteczkiCo Ty gadasz dziewczyno , nie jeden by chcial siedziec w domu i takie hajsy robić , np. ja Gratuluje i tak trzymaj caly czas do przodu Bede sledzil RE: Dziennik ofert pracy - mazurzanka - 11-06-2015 00:12 (10-06-2015 23:12)wiezaawieza napisał(a): @[selfie] uczepiłeś się dziewczyny tak jak kilka innych osób. Szczerze gówno mnie interesuje wasze zdanie na jej temat. Przychodzę do jej tematu obejrzeć jej poczynania, a nie widzieć wasze spiny, kpiny z niej...Dziękuję za miłe słowa. Jak do tej pory tylko dwie osoby na poważnie podeszły do sprawy, a zaczepki tych dwóch panów mam w nosie. Przestałam na nie reagować. Myślę że główna przyczyna nietolerancji mojej osoby wynika stąd, że zaczęłam zarabiać na faktycznej pracy, typu sekretarka, projektowanie kartek, dyplomów, sklep internetowy a nie na tych wszystkich sprawach związanych z masową wysyłką maili, polubień, zdobywaniu fanów itp. Pierwszy dzień zarabiam online - Dzisiaj to wpłynęły Euro za pracę jako Online Assistant. W ogóle to płacą tygodniówki, a za projekty po ich odebraniu więc po tygodniu napiszę ile przybyło na konto. Widziałeś w kioskach ruchu takie ręcznie robione kartki Hallmark i Hallmaks po 12-20 zł za sztukę? To amerykańska firma, która ma przedstawicielstwo w Europie. Robią kartki drukowane, ręczne i kartki online. Te ręczne robią ludzie na całym świecie - Zrobiłam projekt kilku kartek i do nich wysłałam. Zaakceptowali kilka z nich i zamówili po 100 szt. każdego projektu. Jeden projekt za 2,5 Ero i dwa za 2,0 Euro. Poza tym wstępnie przyjęli kilkanaście projektów kartek internetowych i trzy projekty pocztówek z Mazur. Z samych kartek będzie ponad 600 Euro. Przed chwilą skończyłam zakładanie sklepu online. W sumie domeny i hosting za promocyjne peny i grosze, a sam sklep do darmowa aplikacja. O tym sklepie jest osobny dziennik, bo myślę, że wiele osób zainteresuje sklep za darmo z hostingiem za 12 zł na rok. Jak na jeden dzień to i tak dużo zrobiłam - dwie umowy na projekty, praca jako internetowa sekretarka, założony sklep internetowy z wykupieniem hostingu i domen. Życzę spokojnej nocy, |