Instrumenty itp. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Muzyka (/Forum-Muzyka-122) +---- Wątek: Instrumenty itp. (/Temat-Instrumenty-itp-11570) |
Instrumenty itp. - Kilol - 08-08-2010 16:55 Hej. Gracie / Graliście może na jakichś instrumentach ? Śmiało, nie wstydźcie się pisać. Ja gram na trąbce już 1 rok i w ten sposób zarabiam już kasę na weselach i różnych imprezach. Chodziłem do szkoły muzycznej 6 lat i ukończyłem jej 1 stopień. Grałem tam na fortepianie. Niech będzie to temat ogólny o instrumentach, nutach itp. itd. Zapraszam do dyskusji. RE: Instrumenty itp. - GoreYoite - 08-08-2010 17:13 Gram na keyboardzie już 3 lata. Chodzę do szkoły YAMAHA ale chyba się przepisze do darmowej szkoły muzycznej w Gliwicach xd RE: Instrumenty itp. - pkrecik6 - 08-08-2010 17:29 Ja gram na djembe (czyt. dżembe) bęben taki . oprocz tego bongosy każdemu znane mam zamiar załatwić sobie conga a także z kumplem robimy Tubano . po za tym kupić zamierzam cabase (tak grzechotka) i mmoze za iles lat jak kasy bede mial to taki fajny instrument nie pamietam jak się nazywa. Czasem pogrywam na gitarze brata ale bas też mam zamiar sobie kupić RE: Instrumenty itp. - Kilol - 08-08-2010 17:58 Ciekawe te instrumenty. Nigdy o takich nie słyszałem. Ja mam zamiar uczyć się grać też na saksofonie, ale nie jestem jeszcze pewien, bo podobno trąbka + saksofon, to złe powiązanie... RE: Instrumenty itp. - MR_WHITE - 08-08-2010 20:41 Ja grałem na perkusji Teraz będę kupował Saksofon i szukał szkoły A Mój brat gra na tym co ty Kilol czyli Trąbce Ma Yamahe 4 A ty na jakiej grasz ? RE: Instrumenty itp. - Kilol - 14-08-2010 20:52 Dobra powróciłem nieco z wakacji. Ja mam Weltlanga. Dobra trąbka. Kupiłem od nauczyciela używaną. Aha, prawdopodobnie pójdę do szkoły muzycznej (ognisko) na saksofon, oczywiście altowy. RE: Instrumenty itp. - ledo - 16-08-2010 23:16 Ja sobie pogrywam na gitarce RE: Instrumenty itp. - Mataz - 25-08-2010 19:43 Ja gram na gitarze klasycznej ^^ Jestem samoukiem czy jakoś tak ;p Gram od 2 lat RE: Instrumenty itp. - tv-story - 26-08-2010 16:27 djembe i gitara |