![]() |
Javascript w poście - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Javascript w poście (/Temat-Javascript-w-poscie-115686) |
Javascript w poście - ErgePL - 09-06-2015 21:54 Witam ![]() Nie wiem czy dobry dział, ale jeśli nie to proszę o przeniesienie. A mam pewne pytanie, co mogę zrobić by gateway z firecasha działał mi w poście w wordpressie? Bo jak wiecie wordpress nie obsługuje javy, a bardzo mi na tym zależy. ![]() Od razu mówię, ze plugin "Custom Fields Shortcodes" nie działa dlatego szukam czegoś co zadziała i jak wiecie czasu do wakacji mało i chcę coś rozruszać na wakacje, a jak wiecie czas to pieniądz! ![]() RE: Javascript w poście - Gremquen - 09-06-2015 21:58 Nie wiem czy zadziała, bo nie testowałem, ale spróbuj wejść w motywy > edytor > nagłówek (header.php) i wstawić tam kod js, który trzeba dokleić do sekcji head. A w poście przejść na edytor tekstowy i tam dodać odwołanie do widgetu. |