Landing page CS: GO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Landing page CS: GO (/Temat-Landing-page-CS-GO-115660) |
Landing page CS: GO - twnt22 - 09-06-2015 17:09 Witam, jest to mój pierwszy Landing page. Grafika na poziomie "Paint", lecz powinno się przydać. Obraz zachowa się zawsze z powodu posiadania go na Imgurze (w downloadzie także on się znajduje). Adres do przekierowania ustawia się w linijce nr 12. Wszelką krytykę przyjmę, DEMO: klik! (coś się nagłówek i dół przesuwa) Download: klik! Skan: klik! RE: Landing page CS: GO - selfie - 09-06-2015 17:28 Byłoby fajnie gdyby nie firmy Sub- Premium które już mają takie programy RE: Landing page CS: GO - thesuns - 10-06-2015 22:45 wtf.... Doceniam prace... ale to trochę... nie profesjonalne ;_; BTW. czemu się przesuwa ? Bo strona wygenerowane w ADOBE MUSE xddd Cytat:Przesuwa się, przegwieżdża RE: Landing page CS: GO - Lotheo - 11-06-2015 08:14 Fajna wstawka. Dzięki RE: Landing page CS: GO - srybus - 11-06-2015 08:21 Na pewno to zawsze jakaś pomoc do promowania na swojej stronce. Dzięki :> RE: Landing page CS: GO - RaiZeN - 12-06-2015 19:46 cała stronka to jeden obrazek zrobiony w paincie. to jakiś żart? RE: Landing page CS: GO - selfie - 12-06-2015 20:13 (12-06-2015 19:46)RaiZeN napisał(a): cała stronka to jeden obrazek zrobiony w paincie. to jakiś żart? Tak tylko na wypadek gdybyś nie umiał czytać: "jest to mój pierwszy Landing page. Grafika na poziomie "Paint", lecz powinno się przydać." Btw. Chłopak coś stworzył i udostępnił za darmo, warto byłoby to docenić RE: Landing page CS: GO - broofie - 12-06-2015 20:28 Docenić mogę trud i prace włożona w dany projekt. Tutaj nie widać ani tego, ani tego. Oczywiście nie chcąc cie demotywowac do dalszej pracy, bo wątpie aby opinia jakiegoś anonimowca z zc miała dla ciebie jakieś znaczenie, tylko przedstawiam obecna sytuacje z mojego punktu widzenia. Ale to tak na wypadek, bo zaraz pojawia się wpisy typu "zrób lepsze", " nie hejtuj gowniarzu" RE: Landing page CS: GO - adios123 - 12-06-2015 21:36 Praca jest wiesz jaka... , ale nie przejmuj sie, pracuj dalej a bedzie lepiej. |