FireCash VIP i PIN? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCash VIP i PIN? (/Temat-FireCash-VIP-i-PIN-115535) |
FireCash VIP i PIN? - war43 - 08-06-2015 10:37 Witam. Postanowiłem wrócić do zarabiania poprzez PPA. Jako serwis wybrałem FireCash. Miałem tam kiedyś założone konto, którego nawet nie używałem - więc uznałem, że czas najwyższy to zmienić. Mam tylko jeden problem: Nie mam pojęcia jaki ustawiałem wtedy PIN. Jak mogę go odzyskać? Oraz jedno pytanie: Jakie warunki muszę spełnić, żeby móc składać wniosek o rangę VIP? Cofam pytanie o PIN: Metodą prób i błędów udało mi się go "trafić" i zmienić. RE: FireCash VIP i PIN? - Max998 - 08-06-2015 11:32 Żeby mieć VIP'a wystarczy, że jesteś Polakiem. Co do PINu napisz do Dawida lub Artura, podaj swoje dane z konta (by mogli potwierdzić, że Ty to Ty tam) i po sprawie. RE: FireCash VIP i PIN? - war43 - 11-06-2015 20:12 Jestem Polakiem, ale nie mam VIPa... 3 dni temu złożyłem wniosek, ale wciąż "czeka na rozpatrzenie" RE: FireCash VIP i PIN? - comanche - 11-06-2015 22:47 Ja zlozylem wniosek wczoraj i dzis juz mam VIPA Napisz na gg to dadza ci szybciej vipa. |