Promocja na facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Promocja na facebooku (/Temat-Promocja-na-facebooku-115502) |
Promocja na facebooku - lejbel - 07-06-2015 18:38 Cześć witajcie, zarabiam w internecie na różnych programach, ale bez jakichkolwiek poleceń. No i jak to w życiu bywa chciałbym zwiększyć skuteczność w pozyskiwaniu ludzi do programów w których działam. Programy są legalne, dają duże szanse zarobkowe i tutaj moje pytanie do was. Co jest bardziej opłacalne a przy okazji mniej kosztowne? Stworzenie i promocja ofert programów przez fanpage? Czy stworzenie strony internetowej i jej pozycjonowanie? Jakie macie z tym doświadczenia? Może ktoś z was byłby chętny zająć się czymś takim? Według mnie chyba facebookowa promocja będzie lepsza, ale nie chcę za bardzo naruszać mojego portfela, tylko pytanie jak to zrobić? Bo tworzenie strony jej pozycjonowanie może okazać się tym, że mój portfel skurczy się o kilka stówek Pozdrawiam i czekam na odpowiedź RE: Promocja na facebooku - nitram - 07-06-2015 18:44 Napisz jakie programy masz do zaoferowania, ktore chcesz polecać RE: Promocja na facebooku - lejbel - 07-06-2015 18:52 TrafficMonsoon i RentierCash RE: Promocja na facebooku - wasia90 - 08-06-2015 01:25 W dłuższej perspektywie (rok +) blog jest bardziej opłacalny RE: Promocja na facebooku - lejbel - 08-06-2015 10:39 Dlaczego sądzisz, że blog jest bardziej opłacalny? Koszty pozycjonowania, utrzymanie domeny i wszystkiego. Co prawda podchodząc poważniej do zarabiania w internecie powinienem wyłożyć nieco więcej kasy, ale myślę, że na sam początek fanpage byłby lepszym rozwiązaniem. Tylko właśnie nie mam pojęcia jak go promować i gdzie stąd pytanie do was, może ktoś tym profesjonalnie się zajmuje? Zależy mi aby trafić w target i żeby po jakimś czasie moja skrzynka odbiorcza nie "stygła" RE: Promocja na facebooku - wasia90 - 08-06-2015 22:35 Ponieważ prowadząc bloga wyglądasz poważniej niż wrzucając tylko jakieś treści na fanpage. No ale jeżeli dla ciebie problemem jest wydać 100 zł to faktycznie wystarczy tylko fp. RE: Promocja na facebooku - lejbel - 09-06-2015 20:56 Obecnie wynajalem firme do fajnej promocji na fp, pozniej planuje polaczyc fp z prostą stroną internetową + odpowiednie pozycjonowanie, top 5-7, do tego programy partnerskie i reklamy. zapewniono mnie, że kilkadziesiąt tysięcy wejść będzie miesięcznie więc może coś się rozkręci . 100zł nie żal mi wydać, wydałem już kilkanaście razy tyle na promocję, zobaczymy z jakim skutkiem. Pozdrawiam Promocja na facebooku - Majka - 22-09-2015 19:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |