komputer bądź laptop/netbook do 800 PLN - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: komputer bądź laptop/netbook do 800 PLN (/Temat-komputer-badz-laptop-netbook-do-800-PLN-11550) |
komputer bądź laptop/netbook do 800 PLN - Gizior89 - 08-08-2010 11:22 Witam, kupię jednostkę komputera stacjonarnego do 800 złotych chciałbym aby posiadała ona: - płytę główną ze sterownikami - procesor dwurdzeniowy np Intel Pentium D 3,0GHz / Intel Core 2 Duo 2,0GHz - chociaż 1 GB RAM (w jednej kości) i żeby była możliwość włożenia drugiej kości - kartę graficzną np GeForce 7800 GT lub ATI X1900 - dysk twardy - nie musi jakiejś gigantycznej pojemności - nawet do 100GB wystarczy mi spokojnie - mile widziane porty USB z przodu obudowy - zasilacz W jednostce nie musi być (ale to nie znaczy, ze nie może być ): - żadnego systemu operacyjnego zainstalowanego - napędu - innych dodatków typu: karta sieciowa / dźwiękowa tu są aukcje, na które spoglądam: http://bit.ly/bRb90D Jeżeli ma ktoś jakiś sprzęt podobny na sprzedaż to proszę napisać tu albo na PW parametry i podać przykładową cenę - płacę na mBank/ iNG / ewentualnie na PP Planuję zakup na około 20 sierpnia Proszę nie pisać głupich komentarzy typu, ze jestem leń bo mógłbym coś znaleźć na allegro a spamuję tutaj - robię wątek tutaj, bo być może jakaś oferta mnie zainteresuje i z niej skorzystam, więc wredne i chamskie komentarze pozostaw dla siebie! RE: komputer bądź laptop/netbook do 800 PLN - adamsonm - 08-08-2010 12:50 i dajesz temat do sprzedam? brawo... chyba jak chcesz kupić do to Kupię a nie do Sprzedam komputer bądź laptop/netbook do 800 PLN - Roben - 30-07-2012 11:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |