![]() |
[KUPIE] Baza mailingową - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [KUPIE] Baza mailingową (/Temat-KUPIE-Baza-mailingowa-115474) |
[KUPIE] Baza mailingową - sheko12 - 07-06-2015 13:59 1.Nazwa przedmiotu : Baza mailingowa 2.Opis przedmiotu: Kupie baze z minimum 100 rzetelnych Polskich maili, chciałbym, aby te maile były w jakiś sposób zweryfikowane, nie mogą pochodzić od kont fikcyjnych, jak i chciałbym, aby też zbytnio nie były nadużywane w celach wysyłki ofert z sub SMS itp. Jestem gotów zapłacić za godne 100 maili (lub więcej) mogą one pochodzić od waszych baz stron internetowych, for czy różnego typu serwisów, nawet i rozrywkowych, aczkolwiek bardziej interesowałby mnie przedział wiekowy wyższy niż 17 lat. UWAGA! mam swoje sposoby którymi sprawdzam jakość maili, proszę o rozsądne propozycje. 4.Kontakt : Możecie pisać na PRIV, lub E-mail: [email protected], ewentualnie GG: 38069076 5.Cena : Do ustalenia 6.Sposób zapłaty za przedmiot : nie ma znaczenia, preferuje przelew tradycyjny/PayPal/doładowanie SMS i inne sposoby płatnicze. RE: [KUPIE] Baza mailingową - Cavedi - 07-06-2015 18:42 Posiadam bazę 256 tyś emaili, polskich aktywnych. Używana do mailingu. Ktoś chętny, zapraszam. RE: [KUPIE] Baza mailingową - sheko12 - 07-06-2015 22:12 Chciałbym dodać, że interesuje mnie minimum 100/1000 maili, nie więcej, gdyż testuje pewny system i chce sprawdzić, czy zda egzamin, dlatego nie chce przepłacać i mieć setki tyś maili które mogą okazać się zbędne. Zapraszam do kontaktu ![]() RE: [KUPIE] Baza mailingową - evenixx - 07-06-2015 22:15 mam troche maili odezwe sie jutro ![]() RE: [KUPIE] Baza mailingową - Cavedi - 08-06-2015 14:58 Mogę odsprzedać ustalona ilość adresów. RE: [KUPIE] Baza mailingową - sheko12 - 08-06-2015 15:56 Nieaktualne kupiłem już od jednej osoby 700 maili. Osoby, które do mnie napisały, będą zemną w kontakcie, gdy będę potrzebował ich więcej, z pewnością napisze ![]() Dziękuję ![]() [KUPIE] Baza mailingową - Roben - 08-06-2015 20:09 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |