![]() |
ZuluTrade - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ZuluTrade (/Temat-ZuluTrade-115473) |
ZuluTrade - semirek1 - 07-06-2015 13:07 Cześć, chce się podpiąć pod jakiegoś dostawce i mam do was parę pytań . Muszę mieć 18 lat ? Do stworzenia konta demo również ? Czy będą do mnie dzwonić ? Jest ktoś z was w tym systemie i jak czy przynosi wam zyski ? Czy ktoś mógłby mi na chłopski rozum wytłumaczyć czym jest dźwignia finansowa ? Czy jest możliwość zadłużenia się ? Tzn. wpłacam 200 zł dostawca przegrywa pozycje i na moim koncie jest np -50 zł ? Z góry dzięki i proszę o wyrozumiałość RE: ZuluTrade - GAMEOVER2316 - 10-06-2015 14:57 Ciekawa strona, nigdy jej nie widzialem. Co do pytan Musisz miec 18lat ale kto powiedzial, ze masz czekac do 18stki ![]() Zapewne beda do cb dzwonic proponowac rozne bonusy poradniki i inne rzeczy, ktore zreszta moga ci sie przydac. Jak mowilem, 1 raz widze strone. Dzwignia to nic innego jak po prostu gra, statystyka twoich otwartych pozycji... Nie jest to konieczne pojecie, a ja sam nwm czy dobrze to wytlumaczylem. Ostatnie pytanie musisz dopytac supporta tego brokera. RE: ZuluTrade - semirek1 - 10-06-2015 21:15 Już wszystkiego się sam dowiedziałem ale dzięki . Rep leci ZuluTrade - Admin - 11-06-2015 10:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |