Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Strona typu demotywytory/kwejk - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Strona typu demotywytory/kwejk (/Temat-Strona-typu-demotywytory-kwejk-115353)

Strona typu demotywytory/kwejk - bartek9330 - 05-06-2015 20:07

Planuję, założyć stronę typu demotywatory/kwejk tylko, że bardziej z filmikami. Pomysł mam bardzo dobry, jednak brak umiejętności, aby zrobić stronę od podstaw. Nie wiecie gdzie znajdę coś podobnego tylko np do przeróbki?

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - Styler - 05-06-2015 20:09

Skryptów jest masa. Na pewno znajdziesz na allegro, ale za darmo pewnie też gdzieś krążą, poszukaj sobie na google...

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - BNK - 05-06-2015 20:14

Wygooglaj sobie skrypt TenTego. Jest wersja darmowa i premium.

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - tamaczek - 07-06-2015 13:55

Jak już założysz stronę możesz podesłać mi link, bo jak dla mnie na kwejku jest za mało śmiesznych filmików Big Grin

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - Cavedi - 08-06-2015 14:52

TenTego + polecam kmike on Tworzy super dodatki do tego skryptu.

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - zgrexs - 19-06-2015 08:44

A czy taka strona ma szansę się wybić ?

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - robinhood666 - 21-07-2015 11:43

Rób na Tentego, prosty w instalacji, ale bez zaplecza fanpegowego lub też bez unikalnej treści ciężko będzie Ci się wybić. Takich stron jest milion !!!!!!

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - guaz - 23-07-2015 13:32

Dokładnie, skrypt ten tego jest bardzo ciekawy. Sam kiedyś miałem na nim stronkę. Sporo możliwości.

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - Panco122 - 23-07-2015 14:00

Miałem taką stronę, zgubilem-sie.pl i do tego fanpage Zgubiłem się na Youtube. Kokosów z tego nie było.

RE: Strona typu demotywytory/kwejk - tomtom99 - 23-07-2015 14:54

Generalnie wszystko zależy od ruchu, jak masz ruch to zarobisz, ludzie zarabiają na strasznie brzydkich stronach nawet, bo to nie ma znaczenia.