Mój pierwszy dziennik pracy ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mój pierwszy dziennik pracy ;) (/Temat-Moj-pierwszy-dziennik-pracy-115350) |
Mój pierwszy dziennik pracy ;) - sudi - 05-06-2015 18:58 Witam! Z racji takiej, że dołączyłem tutaj dopiero dzisiaj postanowiłem podzielić się swoimi zarobkami z każdego dnia, jak wszyscy inni użytkownicy tego wspaniałego forum. Sposoby w jakie zarabiam pozostaną moją słodką tajemnicą Każdy kto czyta, może dać REPUTA na większą motywacje i sens prowadzenia takiego dziennika. Cel na jaki zbieram pieniążki to wyjazd na wakacje samochodem, więc przyda się $ na paliwo Hmm.. Więc dam sobie tak 1500 zł do 14 lipca bieżącego roku. Więc zaczynamy! 05.06.2015 Jak na tą chwilę zarobiłem dzisiaj mało, tylko w sumie 210 zł :/ Postaram się żeby z dnia na dzień było coraz więcej. Cel: 210/1500 RE: Mój pierwszy dziennik pracy ;) - adiros - 05-06-2015 19:28 Szkoda ,ze nei zdradzisz sposobu, ale wiadomo biznes to biznes, btw do 14lipca 1500zl majac 210 dniowki to nie malo ale ogolnie malo nei liczac Twojego progu, Powodzenia RE: Mój pierwszy dziennik pracy ;) - sudi - 05-06-2015 19:38 Nie chce mieć konkurencji ^^ Mam parę rzeczy na sprzedaż które tutaj wystawię na forum, ale to wszystko w swoim czasie. Co do dniówki to zależy czy znajdą się klienci którzy coś kupią. Bo czasami bywa, że w któryś dzień nic nie zarabiam więc wiesz Ale dzięki za czytanie, bo zawsze to dodatkowa motywacja do pracy! RE: Mój pierwszy dziennik pracy ;) - sudi - 06-06-2015 23:01 06.06.2015 Dzisiaj słabo, jedynie 100 zł z budowy + 20 zł za skoszenie sąsiadce trawnika :v Cel: 400/1500 Mój pierwszy dziennik pracy ;) - Admin - 17-06-2015 10:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |