Szukam serwisu reklamowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Szukam serwisu reklamowego (/Temat-Szukam-serwisu-reklamowego-115349) |
Szukam serwisu reklamowego - adex77 - 05-06-2015 18:49 Witam, nie wiedziałem gdzie to napisać, wiec piszę tutaj jeśli zły dział lub coś to proszę o usunięcie, Szukam dobrego serwisu reklamowego który płaci, oczywiście jak najwiecej za 1k wyświetleń, interesują mnie reklamy na zagraniczny traffic + żeby avast lub inny antywirus nie uznawal reklam za szkodliwe i nie odstraszal od strony. Strona jest o hackach itd, wiec najlepiej żeby zaakceptowali.. Probowalem na róznych serwisach albo miałem za maly traffic (adonly.com), albo reklamy odstraszaly antywirusem. Jeśli ktoś ma jakiś serwis godny polecenia i wypłacalny to prosiłbym o podanie z góry dzięki RE: Szukam serwisu reklamowego - selfie - 05-06-2015 18:52 Popads? RE: Szukam serwisu reklamowego - adex77 - 05-06-2015 18:59 (05-06-2015 18:52)selfie napisał(a): Popads? Są tam normalne reklamy typu banner, wieżowiec itd? RE: Szukam serwisu reklamowego - bartheez - 05-06-2015 21:53 Jedyną sensowną opcją jest teraz bidvertiser reflink, minimum do wypłaty 10$, będę wdzieczny za rejestracje z reflinku |