![]() |
Typy początkującego (zjadamkredki) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy początkującego (zjadamkredki) (/Temat-Typy-poczatkujacego-zjadamkredki-115344) Strony: 1 2 |
Typy początkującego (zjadamkredki) - zjadamkredki - 05-06-2015 17:23 Witam, jako że bet-at-home daje bon na 20zł http://zarabiam.com/Temat-Final-LM-20-PLN-od-BAH-dla-graczy-115333 to postanowiłem zacząć grać na bukmacherce. Swego czasu podczas MŚ 2014 w Brazylii trochę już obstawiałem - wpłaciłem 10zł i po zakończeniu mistrzostw miałem niecałe 60zł i od tamtej pory już nie grałem, więc myślę, że skoro zacząłem zarabiać w internecie to i ewentualne wygrane z zakładów będą fajnym dodatkiem do dniówek ![]() Zatem zaczynajmy: Swego czasu czytałem na forach bukmacherskich, że nie opłaca się brać "pewniaków" bo po pierwsze - nie zawsze wchodzą i po drugie - są mało opłacalne, dlatego będę wybierał zakłady z kursem powyżej 1.7. Drugą sprawą jest to, że będę wybierał zakłady tylko z piłki nożnej, bo głównie na tym się znam i sporo oglądam, czytam, przeglądam statystyki. 05.06.2015r. Korona Kielce - Podbeskidzie Bielsko-Biała typ: Wygrana Korony Analiza: Co prawda Podbeskidzie wygrało swój ostatni mecz, ale na mega farcie strzelając gola w doliczonym czasie gry. Osobiście uważam, że gracze Bielsko-Białej już dawno powinni spaść z ligi, bo ciągle ocierają się o miejsca spadkowe - nie lubię ich ![]() Górnik Łęczna - GKS Bełchatów typ: Remis lub wygrana GKS Bełchatów Analiza: Tak szczerze ten mecz to wielka nie wiadoma - przyciągnął mnie wysokim kursem na Bełchatów, a przecież ta drużyna ma szansę na wygraną - w ostatnim meczu z Koroną o krok z nimi nie wygrała, ponieważ koroniarze strzelili gola w doliczonym czasie gry - gdyby nie to wynik byłby 2:1 dla Bełchatowian. Postawiłem na dodatkowo na remis, bo nie oglądałem ostatnio meczów Górnika Łęcznej, ale przeglądając statystyki widzę, że owa drużyna w meczu z właśnie Podbeskidziem straciła bramkę w doliczonym czasie gry. Łączna stawka: 5zł Ewentualna wygrana: 25.38zł Maszyna ruszyła ! Oby się udało ![]() RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - N3way - 05-06-2015 19:06 Polska liga, tu nigdy nic nie wiadomo. ![]() GKS o nic już nie gra więc nie wiadomo jak wyjdą na spotkanie z Łęczną, albo będą chcieli się godnie pożegnać, albo kompletnie oleją sprawę. Co do Korony mam podobne odczucia, powodzenia! RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - zjadamkredki - 05-06-2015 21:56 Korona wygrała 3:1, natomiast GKS lipa - 1:0 przegrał z Łęczną, eh było blisko... ![]() RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - zon - 06-06-2015 00:28 Nie wiem czym się kierowałeś, aby postawić na GKS ![]() Grali o nic, w dodatku bez najlepszego snajpera (A. Piech). Łęczna grała natomiast z nożem na gardle o utrzymanie RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - zjadamkredki - 06-06-2015 09:05 Czym się kierowałem ? Hmm... wysokim kursem ![]() ![]() RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - zon - 06-06-2015 10:46 Według mnie, spośród czterech wczorajszych spotkań właśnie przegrana Bełchatowa była najpewniejsza ![]() RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - zjadamkredki - 06-06-2015 10:51 Dzisiaj mecze 1 ligi i Liga Mistrzów - spotkanie niezwykle medialne, więc nie wiem czy obstawiać coś ![]() RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - Adriano42 - 06-06-2015 11:39 Ja obstawiłem Barcelonę ![]() ![]() RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - zjadamkredki - 06-06-2015 13:57 06.06.2015r. Dolcan Ząbki - GKS Tychy typ: Wygrana GKS Tychy Stawka: 15zł Możliwa wygrana: 24zł RE: Typy początkującego (zjadamkredki) - ScroX - 06-06-2015 15:17 (06-06-2015 11:39)Adriano42 napisał(a): Ja obstawiłem Barcelonę Po tak słabych kursach nie opłaca się stawiać na barce , wole zaryzykować i postawić na juve lub remis i zgarnąć lepszą kase ![]() |