Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa (/Temat-Konta-bankowe-pozyczki-pozabankowe-Czyli-dobra-kasa-115342) |
Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - LodzioMiodziox - 05-06-2015 17:01 Witajcie,mam dla was na prawdę korzystną ofertę.. Mam tutaj prawie wszystkie banki ,za założenie konta w którymś dostaję kasę.. Tak samo jest z pożyczkami.. Dostajecie 50 % z otrzymanej stawki przeze mnie .. Uprzedzam że jeśli np konto zrobicie w czerwcu to pieniążki otrzymujecie w lipcu ponieważ serwis tak wszystko wypłaca.. Pozdrawiam Alior Bank,konto osobiste - 25 zł T-Mobile,konto osobiste - 20 zł Asa Kredyt,pożyczka pozabankowa - 25 zł Bank Millennium,konto osobiste - 30 zł Bank Zachodni WBK,konto osobiste- 20 zł BPH,karta kredytowa - 35 zł CitiBank,konto osobiste - 40 zł CitiBank,karta kredytowa - 40 zł CitiBank,karta kredytowa Simplicity - 50 zł Credit Agricole,konto osobiste - 25 zł Ekspres Kasa,pożyczka pozabankowa - 20 zł Extraportfel,pożyczka pozabankowa - 20 zł mBank,konto osobiste - 40 zł PKOBP,konto osobiste - 35 zł Raiffeisen Bank,konto wymarzone - 40 zł Wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW lub gg 50765590.. Jak coś mam jeszcze więcej ofert RE: Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - Lamojednorożec - 05-06-2015 17:07 @[LodzioMiodziox] A dlaczego ktokolwiek miałby to robić przez Ciebie? Uwaga, każdy kto wszedł tutaj i jest zainteresowany - możesz zarobić więcej w tym temacie tą sama metodą http://zarabiam.com/Temat-DARMOWY-Sposob-jak-zarobic-2000-zlotych-w-kilka-godzin-zupelnie-legalnie-114004 RE: Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - LodzioMiodziox - 05-06-2015 17:09 Bo dostanie pieniążki,a konto może po tygodniu zamknąć RE: Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - Lamojednorożec - 05-06-2015 17:12 Więc wyjaśnij mi jaka to różnica w porównaniu z tematem Pana Inwestora~ RE: Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - LodzioMiodziox - 05-06-2015 17:13 Pana Inwestora ? nie rozumiem RE: Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - Lamojednorożec - 05-06-2015 17:18 Inaczej. Pan Inwestor [autor tematu, który tutaj zalinkowałem] przedstawił sposób jak zakładać konta bankowe i mieć cały hajs, a nie tylko tyle, co Ty innym oddasz za to. On pokazuje sposób jak zdobyć 100%, a Ty jak zdobyć jakieś 50%. Czym to się różni poza tym, że Ty na nich też zarobisz i oni zarobią ogółem mniej? RE: Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - LodzioMiodziox - 05-06-2015 17:33 Nie rozumiem czemu prowadzi ta dyskusja Kto chce ten zakłada konta z mojego linku,dostaje pieniążki i tyle. Proste RE: Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - erner - 05-06-2015 17:34 Spokój! Każdy orze jak może! To normalne - a ty "Lemojednorożec" zamiast się czepiać innych zajmij się swoim zarabianiem. Jak ktoś chce zarobić więcej to niech OGARNIA! Konta bankowe/pożyczki pozabankowe-Czyli dobra kasa - surfer0700 - 21-07-2015 22:21 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |