![]() |
Zlecę napisanie 3 artykułów, własna treść, słowa bez kopiowania z innych stron - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę napisanie 3 artykułów, własna treść, słowa bez kopiowania z innych stron (/Temat-Zlece-napisanie-3-artykulow-wlasna-tresc-slowa-bez-kopiowania-z-innych-stron-115329) |
Zlecę napisanie 3 artykułów, własna treść, słowa bez kopiowania z innych stron - nitram - 05-06-2015 13:30 Zlecę napisanie 3 artykułów, własna treść, słowa bez kopiowania z innych stron. Płatność PP albo bank lub skrill przewiduje przeznaczyć za całość 10-15 zł za 3 artykuły każdy po około 500-1000 słów. RE: Zlecę napisanie 3 artykułów, własna treść, słowa bez kopiowania z innych stron - sudi - 05-06-2015 21:31 Hm.. Zadałem Ci pytanie w innym temacie ale nie wiem czy zobaczysz, więc tutaj też zapytam. Na jaki temat mają być te artykuły? i jaki czas dajesz na napisanie? Pozdrawiam! RE: Zlecę napisanie 3 artykułów, własna treść, słowa bez kopiowania z innych stron - KarmazynowyPirat - 07-06-2015 23:50 Jak jeszcze aktualne to się zgłaszam. Człowiek z doświadczeniem ![]() RE: Zlecę napisanie 3 artykułów, własna treść, słowa bez kopiowania z innych stron - nitram - 08-06-2015 15:46 Zgłosiły się 3 osoby więc na razie nieaktualne ale jak będę potrzebować pomocy to wiem do kogo się zgłosić. Zlecę napisanie 3 artykułów, własna treść, słowa bez kopiowania z innych stron - Coristo - 20-06-2015 17:26 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |