![]() |
SPRZEDAM - forum / serwis o grach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SPRZEDAM - forum / serwis o grach (/Temat-SPRZEDAM-forum-serwis-o-grach-115291) Strony: 1 2 |
SPRZEDAM - forum / serwis o grach - luki89 - 04-06-2015 21:39 1.Nazwa przedmiotu : Forum / serwis o grach 2.Opis przedmiotu : Witam serdecznie, mam do sprzedania forum o grach. Adres strony: gino.com.pl Oczywiście sprzedaję wszystko jak jest, czyli: - ipb z licencją (sama licencja jest warta ponad 700 zł) Dowód, że forum posiada licencje: http://iv.pl/images/48143030407555698960.jpg - czat arrowchat z licencją (sama licencja jest warta około 400 zł) - hosting (opłacony na 6 miesięcy, koszt miesięczny 30 zł) - domenę .com.pl (lub można zmienić na własną) Forum ma ponad 3 miesiące i przez ten okres nabiło takie statystyki bez żadnych reklam: http://www.iv.pl/images/24890680680673089285.jpg Myślę, że jakby kupić reklamę to może coś z tego będzie. Poniżej przedstawiam ogólne statystyki forum. Zarejestrowanych użytkowników: 1035 Napisanych postów: 10225 Napisanych tematów: 2154 Oczywiście wszystko rośnie cały czas. Powód sprzedaży to tylko i wyłącznie dlatego, że wyjeżdżam za granicę i zostawiam tutaj komputer i zbytnio nie będzie miał kto się tym wszystkim zająć. 3.Zdjęcia : Powyżej. 4.Kontakt : PW 5.Cena : 2 500 zł myślę, że jest odpowiednia. Na wycenie speedtest.pl/wycena wycenia się samą domenę na 2 145 złotych. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy, paypal, allegro. + Mogę wystawić fakturę VAT Pytania? --> PW. RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - prelude - 04-06-2015 22:42 hmmm "bez żadnych reklam"...a reklamą nie jest serwer csa, którego część forum dotyczy? RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - luki89 - 04-06-2015 22:45 Serwer nie ma żadnych reklam więc wiesz. Po drugie serwer znika 8 czerwca z forum ponieważ praktycznie już nikt na nim nie gra ![]() RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - ShuQi - 04-06-2015 22:53 Domena bardzo fajna, ale wolałbym taką na .eu/com I nie rozumiem zbytnio ceny ![]() Licka IPB owszem ale kwota 700zł z nieba wzięta ![]() Nie napisałeś czy aktywna czy nie, nie aktywna można za 150/200 zł kupić = 500 zł różnicy w cenie. Forum praktycznie puste, niby 10k odpowiedzi ale jakoś tego nie widać... Nie ma serwerów do gier= nie ma ludzi AMEN. Haha ![]() ![]() Nie wiem co to za posty tam są, może zwykły spam ![]() Gdyby tak na to popatrzyć, to nawet fora na .cba mają po 10/20 TYSIĘCY postów = reklamy botem serwerów cs 1.6 ![]() 4 użytkowników, 58 gości, 0 anonimowych = 62 online ![]() Ale jak słabo.. 4 userów a 58 gości? Z czego pewnie spora część to osoby wchodzące z Twojej oferty(tak wiem jest 12 w nocy) co nie zmienia faktu że 4 userów online w nocy za forum "wycenione"na 2 500 to NIC. RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - luki89 - 04-06-2015 23:02 Licencja na ipb jest na zawsze wykupiona ![]() + licencja czatu jest również na zawsze. Fakt, że kwota trochę z nieba ale gdyby ktoś brał na fakturę to odlicz od tego 23 % i oto mi chodziło gdy ją podawałem. RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - FreeZzz - 04-06-2015 23:15 Strona nie ma przyszłości ![]() Są takie fora jak mpcfourm i nawet nie ma co startować bo strona się nie wybije ![]() Co do ceny to nie wiem za co chcesz 2500zł bo powiedzmy licencja, domena to wydatek ok. 1200zł nawet mniej. Wiec ten 1000 za stworzenie działów i minimalny ruch jak na taką stronę? Za dużo się cenisz ![]() RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - luki89 - 04-06-2015 23:18 Gdybyś był bystry zobaczyłbyś, że mpcfroum jest to tylko forum o grach multiplayer. Jeżeli nie jesteście zainteresowani kupnem to nie musicie się tutaj wypowiadać i robić spam niepotrzebny. Pozdrawiam! RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - FreeZzz - 04-06-2015 23:26 (04-06-2015 23:18)luki89 napisał(a): Gdybyś był bystry zobaczyłbyś, że mpcfroum jest to tylko forum o grach multiplayer. Widze, jest pełno działów, gdzie dodajesz tam poradniki z konta admin i wszystko kopiowane z innej strony, myślisz że to jest warte 1000zł? Czy może jakaś kara za plagiat? Warto się zastanowić zanim się coś zrobi, Pozdrawiam i życzę dużo osób chętnych przy takiej cenie ![]() RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - luki89 - 04-06-2015 23:33 Po pierwsze masz źródło strony, po drugie inni użytkownicy dodają tam treść więc zluzuj i nie hejtuj. Rozumiem nie stać Cie, zazdrościsz lub po prostu lubisz dzielić się swoją opinią z innymi ale to nie ten dział. Dodałem to ogłoszenie dla osób co są serio tym zainteresowani. Gdybym chciał poznać Twoją opinię to bym zapytał, a skoro jesteś taki bystry i dwa kroki do przodu to powinieneś połapać się, że nie ma tam takiej prośby. Pozdrawiam! RE: SPRZEDAM - forum / serwis o grach - Mercz - 05-06-2015 10:36 Jeny ludzie, sprzedaje za tyle, uważa, że strona tyle warta, to jego sprawa - nie zgadzacie się, sprzedajcie sami podobny "pakiet" taniej. |