BID THE BAG - Licytacje BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BID THE BAG - Licytacje BTC (/Temat-BID-THE-BAG-Licytacje-BTC-115290) |
BID THE BAG - Licytacje BTC - viedxma - 04-06-2015 21:36 Polecam sprawdzić świeżą platformę z aukcjami BTC - właśnie odbywa się trzecia aukcja, z tego co widziałam początkowa pula to 0.05 BTC, którą przebito kilkakrotnie i ktoś wygrał, teraz jest w puli ok. 0.203 BTC i powoli rośnie. Partnerami są BTC-SMS, BitBay oraz Yikes, więc można pokusić się o słowa: wiarygodne Fajna zabawa, wciąga niesamowicie Poniżej link: http://bidthebag.com/ RE: BID THE BAG - Licytacje BTC - Resick - 04-06-2015 21:49 Jak działa ten serwis? RE: BID THE BAG - Licytacje BTC - viedxma - 04-06-2015 22:02 Na moją głowę, o ile dobrze wszystko zrozumiałam i prawidłowo to robię: Rejestrujesz się, wpłacasz na swoje konto w BidTheBag jakąś kwotę BTC i podbijasz stawkę. Powiedzmy aukcja, która się rozpoczyna na początek posiada określoną pulę, tzn. na początku było 0.5, druga licytacja zaczynała się od 0.2 i do teraz już taka została. Biorąc pod uwagę przykład na puli 0.2 BTC, Jest paru użytkowników, którzy podbijają aukcję dorzucając ze swojego konta po 0.0001 BTC, wówczas czas aukcji przedłuża się o 30 minut ( z tego co zdążyłam zauważyć ), jeśli inny użytkownik przebije znów czas aukcji się przedłuża, ale czas tej aukcji nie jest dłuższy niż 60 minut ( co również wynika z moich obserwacji ). Jeśli czas licytacji się zakończy, całą pulę dostaje użytkownik, który przebijał ostatni. Licytują "żywi", bo paru znam Dreszczyk emocji jest, szczególnie jak licytacja schodzi do 2-3 min. ;-) BID THE BAG - Licytacje BTC - Hybrid1990 - 19-10-2017 11:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |