![]() |
Mój pierwszy dziennik zarobkowy :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mój pierwszy dziennik zarobkowy :D (/Temat-Moj-pierwszy-dziennik-zarobkowy-D-115248) |
Mój pierwszy dziennik zarobkowy :D - luki89 - 04-06-2015 11:39 Kilka słów o mnie.. Mam na imię Kamil, chwilowo 25 lat (14 lipca 26 wpadnie) Ostatnio dużo tutaj siedzę i czytam o osobach co zarabiają swoje pierwsze grosze i się zmotywowałem żeby również takie coś pisać, może to komuś pomoże. Zarabiam w różny sposób, chwilowo nie bawię się w sub SMS czy inne rzeczy ale może się to z czasem zmieni. Cel: 1000 zł na koniec tego miesiąca (wiecie na wakacyjną przygodę samochodem) czyli na paliwo itp. Myślę, że dam radę ![]() PS. Jeżeli ktoś czyta to może dać chociaż REPUTA na motywacje ![]() Zarobek z dnia 03.06.2015 - 100 zł allegro RE: Mój pierwszy dziennik zarobkowy :D - Critical - 04-06-2015 11:40 Powodzonka RE: Mój pierwszy dziennik zarobkowy :D - piciaszek - 04-06-2015 11:50 Będę wpadał. Wysokich zysków. ![]() Mój pierwszy dziennik zarobkowy :D - Admin - 05-06-2015 11:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |